CS:GO - Blast Premier Spring Europe Finals: G2 - ENCE
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Kahdeksan joukkueen Blast Premier Spring Europe Finals – turnaus lähti käyntiin eilen. Tänään pelaa kaavion loput joukkueet. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu päivän toiseen otteluun, jossa eurooppalaiset huippujoukkueet kohtaavat. Vastakkain ovat siis Complexity ja Aleksi ”AleksiB” Virolaisen kipparoima OG.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA BLAST PREMIERIN MATSEISTA >>

complexity ennakkosuosikkina otteluun

Monissa turnauksissa kevään aikana pelannut Complexity on pelannut varsinkin viimeisen kaksi kuukautta hyvää ”kynäriä”. Joukkue voitti taannoin kaksi peräkkäistä Home Sweet Home – turnausta, mutta on todettava että muita maailman kärkijoukkueita ei noissa turnauksissa ollut mukana. Complexity on pikkuhiljaa valmiina nousemaan takaisin kirkkaimpaan kärkeen, sillä joukkue on osoittanut kasvua niin henkisesti kuin myös taktisella puolella.

Joukkueen on reppuselkäänsä nostanut pelin sisäinen johtaja Benjamin “blameF” Breme, joka on ollut tilastoissa joukkueen paras viimeisen puolen vuoden ajalta. 23-vuotias tanskalainen on kuitenkin tilastojen lisäksi onnistunut luomaan Complexityn sisälle rauhan, joka on huokunut viime kuukauisina joukkueen otteissa.

Viimeisin turnaus, joka myös kuuli tähän Home Sweet Home sarjaan päättyi tappioon semifinaaleissa venäläiselle ForZe:lle. HLTV:n ranking sijalla 20 oleva Complexity ei ollut parhaimmillaan palvelimella ja hävisi tylysti 2-0.

joko OG saisi pelinsä kuntoon?

Edellisessä ottelussa suomalaiselle HAVU:lle selkeästi hävinnyt OG lähtee illan otteluun täytenä arvoituksena. Joukkueen peli on ollut sekaisin kuin se kuuluisa Haminan kaupunki, kun OG palasi servereille. Itse pelissä on monia hyviä aihioita, mutta vastapainoksi karttojen sisällä peli hajoaa herkästi käsiin.

Ei tarvitse olla pitkään peliä seurannut, kun huomaa että joukkueen suurin ongelma on tällä hetkellä kommunikaatio. Syystä tai toisesta pelaajat menevät tilanteisiin vähän kuin sokkona ja tärkeät infot näyttävät menevän ohi.

ESL Pro Leaguen karsinnat päättyivät tylysti kahden tappion jälkeen, joten nyt jos joskus olisi hyvä saada edes yksi voitto plakkariin. Tämän Blast Premier – finaalien jälkeen edessä olisi CS_summit 6 Europe – karsinnat, joten peli olisi tärkeä saada kuntoon ennen karsintoja.

karttaetu selkeästi complexityllä

Ottelun karttavalinnat tulevat menemään aika selkeällä kaavalla. OG aloittaa valinnat bannimalla ensin Vertigon, kun taas Complexityn instabannina toimii Overpass. OG:n peli on parhaiten toiminut suomalaisten suosimassa Trainissa, joten tämä on selkeä valinta OG:lle. Complexity pickkaa samalla tavalla kuin kahdessa edellisessä ottelussaan eli Nuken. Kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Dust2:n

CS:GO PELIVIHJE: Complexity – OG

Illan ottelun pelivihjeeksi tarjotaan Complexityn voittoa suoraan kahdessa kartassa. Perusteluina toimivat se, että OG:n peli takkuilee sen verran pahasti, että ”blameF” ja kumppanit tulevat rankaisemaan virheistä tylysti.

Pelivihje: Complexity -1.5
Kerroin: 2.88  Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Blast Premierin virallinen Twitch-kanava
Aika: 21:00
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia