CS:GO - Blast Premier Spring Europe Finals: G2 - ENCE
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

ENCEn pelit jatkuvat Blast Premier Finals – turnauksessa. Ensimmäisen pelin FaZe:lle hävinnyt ENCE kohtaa alemman kaavion kuolemanottelussa maailmanlistan ykköseksi nousseen ranskalaisen G2:sen. Panos ottelussa on selvä. Voittaja menee jatkoon ja häviäjän turnaus päättyy. Joukkueiden edellinen kohtaaminen on joulukuulta, joten siitä ottelusta ei asetelmia voi tähän otteluun hakea.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA BLAST PREMIERIN MATSEISTA >>

ranskalaisjoukkue ärsytettynä suomalaisten kimppuun

Kenny ”KennyS” Schrubin tähdittämä G2 koki Dreamhack Masters – turnauksessa katkeran finaalitappion. Tappiosta katkeran teki se, että joukkue pääsi yhden kartan etumatkasta otteluun. Saksalainen BIG oli kuitenkin ottelussa parempi ja onnistui kairaamaan voiton loppujen lopuksi 3-2.

Blast Premierin – turnaus alkoi ranskalaisilla myös tappiolla, kun vastassa oli toinen ranskalaisjoukkue Vitality. Finaalitappio selvästi painoi G2:n joukkueessa ja näin ollen eivät oikein pystyneet haastamaan maailman parhaimmaksi pelaajaksi viime vuonna äänestetyn Mathieu ”ZywOo” Herbertin joukkuetta ottelun voitosta. Ottelu oli loppujen lopuksi helppoa kauraa Vitalitylle, vaikka G2 pystyikin edellisen turnauksen höyryillä voittamaan joitain kierroksia.

Aliarviointiin suomalaisilla ei kuitenkaan ole varaa, sillä G2 on ihan syystä rankattu maailman parhaimmaksi joukkueeksi edellisessä listauksessa. Otteet ovat kuitenkin varsinkin viimeisen kuukauden aikana olleet erittäin kovat.

ence tappiosta huolimatta hyvässä iskussa!

Tiukan tappion maanantaina kokenut ENCE on päässyt loistavaan iskuun, kun Elias ”jamppi” Olkkonen liittyi rosteriin kevään ensimmäisessä Blast Premier – turnauksessa. VAC-bannit ovat edelleen 18-vuotiaalla pelaajalla voimassa, mutta on hän päässyt kuitenkin esiintymään tämän turnauksen lisäksi myös Dreamhack – turnauksessa.
Koko suomalaisjoukkue on löytänyt ihan uuden tason pelaamiseen, tästä lienee kiittäminen myös Miikka ”sunny” Kemppiä joka otti pelin sisäisen johtajan roolin Aleksi ”allu” Jallin käsistä.

Maanantain ottelu oli tappiosta huolimatta kohtuullisen hyvä suomalaisjoukkueelta. Ensimmäisessä kartassa nähtiinkin vanhaa tuttua siimaa ja mattoa, kun ENCE suoritti hienon comebackin Miragessa. Kierrostilanne oli pahimmillaan 15-10 FaZe:lle, mutta tämän jälkeen seuraavat kymmenen kierrosta meni 9-1 ENCE:lle ja näin ollen karttavoitto 16-19. Loppuun asti tämä momentum ei kestänyt, vaan FaZe nappasi kaksi seuraavaa karttaa ja lähettivät suomalaiset alempaan kaavioon.

Illan vastustaja ei kuitenkaan varsinaisesti helpotu edellisestä ja jälleen vaaditaan koko viisikolta huippusuorittamista, jos ENCE meinaa haastaa G2:n kunnolla.

train on jälleen suomalaisten valinta!

Karttavalinnat eivät tuo suuria yllätyksiä otteluun. ENCE pääsee aloittamaan valinnat ja he bannivat tutusti Vertigon, kun taas G2:sen instaban on Overpass.

Pelattavat kartat ovatkin mielenkiintoiset suomalaisten kannalta. ENCEn pick tulee olemaan suomalaisten suosima junamaa eli Train, johon varmasti luotetaan ”kuin kiveen”. Kartta sopii myös siitä syystä, että G2 ei ole kartassa hyvin menestynyt. Ranskalaisten valinta ottelun toiseksi kartaksi tulee olemaan Mirage, vaikka ENCE loistavan suorituksen esittikin maanantaina, niin tämä ei pelota G2 joukkuetta ollenkaan. Ratkaisevaksi kartaksi joukkueet jättävät Dust2, joka on molemmille joukkueille mieluinen.

CS:GO PELIVIHJE: G2 – ence

Pelivalinta illan otteluun ei ollut helppo kerroinasetelman vuoksi. Hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtevän G2:n kerroin pyörii 1,70 molemminpuolin ja se ei riitä meille pelattavaksi. Joten pelivalintana on tänään yli 2.5 karttaa, sillä joukkueet ovat selkeästi suosikkeja omassa karttavalinnassaan.

Pelivihje: yli 2.5 karttaa
Kerroin: 1.90 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Blast Premierin virallinen Twitch-kanava
Aika: 17:30
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia