Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Päivä startataan mielenkiintoisella pelillä, kun tanskalainen MAD Lions haastaa mousesportsin. Häviäjä on ulkona ja voittaja kohtaa 100 Thievesin/Evil Geniuksen voittajan jolloin ratkaistaan kuka etenee puolivälieriin.

Tiimit kohtasivat toisensa viimeksi tämän kuun alussa ja tällöin mousesports oli vahvempi lukemin 2-1 (13-16, 16-4, 16-12). Asiat ovat kuitenkin muuttuneet tämän jälkeen ja tiimit ovat tällä hetkellä hieman eri vireessä.

Eilen MAD Lions avasi turnauksen voittotilinsä, kun se kaatoi kazakstanilaisen Virtus.pron 2-1 erittäin tiukan väännön jälkeen (16-14, 7-16, 16-13). Mousesports taas joutui taipumaan ranskalaisille, kun G2 kävi hakemassa helpohkon 2-1 voiton (16-13, 6-16, 7-16). Ensimmäinen kartta kuitenkin esitteli mousesportsia parhaimmillaan, kun tiimi onnistui kääntämään itsensä 3-12 tappioasemasta voittoon häviten vain yhden kierroksen toisella puoliskolla.

Mousesports ei ollut aivan liian huono eilen, mutta G2 tuntuu vain tällä hetkellä miltei pysäyttämättömältä. Yleensä hyvin pelanneelta David ”frozen” Čerňanskýlta nähtiin myös erittäin heikko peli ja tänään pelaaja varmasti haluaa parantaa tästä.

Nicolai ”HUNDEN” Petersen on muovannut MAD Lionsista haluamansa näköisen tiimin, mutta pelaaja itse ei ole tähän mennessä liian vakuuttavia lukemia pistänyt taululle ja tänään niitä tarvittaisiin. Mousesports on kuitenkin aivan eri kalibeerin vastus kuin Virtus.pro ja tanskalaisilla tulee tänään olemaan tukalat oltavat jolleivat nosta pelinsä tasoa rutkasti.

Kummaltakin tiimiltä löytyy inhokki kartat ja ne ovat Inferno Lionsilta ja Overpass mousesportsilta. Muuten tiimit pelaavatkin tasaisesti kaikkia karttoja. MAD Lionsilta voisi odottaa Vertigoa valintana ja mousesportsilta Dust2:sta. Ratkaisijaksi jäisi Train tai Mirage.

Mousesports on selvä ennakkosuosikki peliin ja jos vain pelaa samalla tavalla kuin eilen niin ei heillä pitäisi olla isoja ongelmia tässä pelissä. Jos frozen päättää myös herätä niin tänään voidaan olettaa samankaltaista peliä kuin TYLOOta vastaan, kun kiinalaisten saamat kierrokset olivat miltei kahden käden sormissa laskettavissa sarjan jälkeen.

Mousesportsin -1.5 saa Betwaylta kertoimen 1.85 ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut Betwayn tarjoamat pelivaihtoehdot näet tästä.

Peli alkaa 13:00 ja peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n toiselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti