CS:GO - ESL One: Road to Rio: Complexity - fnatic
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Pelit jatkuvat Road to Rio – turnauksen A-lohkon peleillä. Suomalaisittain katseet ovat ENCEn pelissä, mutta samaan aikaan käydään myös mielenkiintoinen ottelu eurooppalaisen huipputiimin Complexityn ja ruotsalaisen fnaticin välillä. Lohkossa fnatic on vasta sijalla viisi ja illan vastustaja Complexity ennakko-odotuksien mukaan sijalla seitsemän. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran ESL Pro Leaguessa

Onko complexityllä yllätysmahdollisuutta?

HLTV:n uusimassa rankinglistassa Complexity löytyy sijalta 26. Maaliskuusta lähtien Complexityn tilastot ovat erittäin karut. Joukkue on voittanut kymmennestä pelistä vain kolme. RTR-turnauksessa tilastot ovat yksi voitto ja neljä tappiota. Eurooppalaisten ainut voitto tuli ENCEä vastaan turnauksen neljännessä ottelussa. Tilastot ovat karut tässäkin turnauksessa. Huomioitavaa Complexityn eduksi on kuitenkin se, että jokainen ottelu on mennyt kolmeen karttaan asti.

Edellinen ottelu ruotsalaista Ninjas in Pyjamasia vastaan näytti kuitenkin hyvältä. Complexity pystyi haastamaan itseään parempaa aika ajoin erittäin hyvin. Ottelun lopussa tuli kuitenkin jo hieman tutuksi tullut jäätyminen, jonka kautta vastustaja onnistui voiton kairaamaan.

Complexityn paras pelaaja tilastollisesti NIP ottelussa oli tanskalainen Kristian ”k0nfig” Wienecke, joka laittoi taululle 64 tappoa ollen tiiminsä tehokkain. Rating oli myös kohtuullinen 1,07. Tänään kuitenkin tarvitaan vähintään yhtä pykälää parempaa pelaamista kaikilta, jos Complexity haluaa haastaa edes yhden kartan verran ruotsalaisvastustajaansa.

joko fnaticin vaikeudet loppuvat?

Ruotsalainen fnatic on ollut ehdottomasti tämän turnauksen pettymys tähän mennessä. Pro League turnauksen voittaneet ruotsalaiset ovat olleet, jopa hieman oudoissa vaikeuksissa. Tilastot näyttävät viiden ottelun jälkeen kaksi voittoa ja kolme tappiota. Turnaus alkoi täysityrmäyksellä ENCEä vastaan, jonka ruotsalaiset hävisivät hieman nolosti suoraan lukemin 2-0.

HLTV:n listan ykkösenä hetkellisesti vierailleet ruotsalaiset ovat näyttäneet aika-ajoin loistavalta, mutta heti seuraavalla kierroksella romahtaa surkealle tasolle. Ailahtelu on toki ymmärrettävää, mutta fnatic ollaan varsinkin tänä vuonna tunnettu siitä, että pelit pelataan tasaisesti korkealla tasolla.

Edellinen ottelu ranskalaista Vitalitya vastaan noudatti samaa kaavaa, kuin turnaus itsessään. Toki on huomioitava, että Mathieu ”ZywOo” Herbaut laittoi taululle 94 tappoa, joten on reilua sanoa että maailman parhaimmaksi pelaajaksi valittu ranskalainen voitti ottelun joukkueelleen. Ruotsalaisten parhaimpana pelaajana tilastollisesti toimi Ludvig ”Brollan” Brolin, joka otti ihan kohtuulliset 74 tappoa ja rating oli myös hyvä 1,19.

MUISTA MYÖS OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFLEEN TÄÄLTÄ!

karttavalinnat suosivat ruotsalaisia!

Karttojen arvioiminen tähän otteluun on, jopa hieman hankalaa. Tämä johtuu siitä, että molemmat joukkueet ovat pelanneet kaikkia karttoja vähintään kolme kertaa, mutta inhokit löytyvät kuitenkin. Complexity on tässä turnauksessa kolmesti bannannu Overpassin, joten se tapahtuu myös tänään. Ruotsalaiset ovat välttäneet Vertigoa ja se bannitaan myös tänään.

Karttavalinnat osoittautuvat tässäkin ottelussa erittäin tärkeiksi. Laajat karttapoolit antavat varsinkin fnaticille aikamoisen edun, sillä mitään selkeästi parempaa karttaa Complexitylla ei ole. Eurooppalaiset lähtevät kuitenkin haastamaan Mirage kartassa, joka on joukkueen paras vaihtoehto tänään. Ruotsalaisten valinta tulee olemaan tuttu ja turvallinen Inferno. Kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Nuken.

CS:GO PELIVIHJE: Complexity – fnatic

Illan otteluun lähdetään ruotsalaisten kelkkaan. Ensimmäisenä karttana pelattava Complexityn valinta on hyvä kartta myös ruotsalaisille, joten tämän myötä lapulle fnatic -1,5 karttaa.

Pelivihje: fnatic - 1,5 karttaa
Kerroin: 2,11 Olybet
Panos: ★ ★  ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Jaa:

lisää samankaltaisia