ESL Pro League: Vitality-Spirit
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Koko päivä on jälleen pyhitetty ESL PRO LEAGUE SEASON 11 EUROPE – peleille. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat ranskalainen Vitality ja venäläinen Spirit. Vitality on aloittanut Pro Leaguen voittamalla ENCEn sekä GODSENTin. Spirit vastaavasti voitti ensimmäisessä pelissään myös suomalaistiimin, mutta jäi ruotsalaisen NINJAS IN PYJAMAS:n jyrän alle suoraan lukemin 2-0.

HLTV:n ranking sijalla kymmenen olevan Vitalityn peliä on ollut erittäin piristävää katsoa, sillä aivan uudenlaista energiaa on joukkueseen tuonut 17-vuoitas nuori osuja Kévin ”misutaaa” Rabien. Varsinkin ensimmäisessä pelissä GODSENTia vastaan nuori herra oli erittäinkin hyvässä liekissä.
ENCEä vastaan nuorukainen osoitti hieman kuolevaisen merkkejä, joten hän tulee olemaan isossa roolissa päivän ottelussa Vitalityn kannalta. Tämän päivän otteluun ranskalaiset lähtevät suhteellisen isona ennakkosuosikkina, jopa isompana kuin miten bookerit tilanteen näkevät.

Venäläinen Spirit aloitti tosiaan väkevästi Pro Leaguen, mutta tämä toinen ottelu NIP:ä vastaan osoitti sen, että joukkueella on myös omia heikkouksia. Varsinkin Vertigo -kartta tuotti heille äärimmäisen paljon vaikeuksia ja ruotsalaiset pääsivät hieman liian helposti karkuun ja lopulta karttavoittoon lukemin 16-5. Saa nähdä miten tähän tappioon on reagoitu joukkueen sisällä ja tulevatko he entistä parempina tämänpäiväiseen haasteeseen?

Karttavalikoima joukkueilla on laaja, oikeastaan ainut yhteinen inhokki on Overpass, jota kumpikaan ei kauheasti ole pelannut. Vitality on myös onnistunut välttämään Trainia koko kolmen kuukauden ajan. Selkein karttavalinta lienee NUKE sillä molemmat ovat sitä pelanneet hyvin, joten syytä bännimiseen ei ole. Mirage lienee toinen, jota tullaan suurella varmuudella pelaamaan.

Pelivihje tähän on ranskalaispainoitteinen, eli Vitality 2-0 kertoimella 2.24. Kohteen voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun pelitarjonnan löydät täältä.

Ottelua voit seurata kello 19:00 ja halukkaat voivat seurata striimiä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti