CS:GO - Blast Premier Spring Europe Finals: G2 - ENCE
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Blast Premier – turnaus on päässyt pudotuspelivaiheeseen asti. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat A-lohkon sijalle kolme sijoittunut ranskalainen Vitality ja B-lohkosta viimeisenä jatkoon mennyt ruotsalainen Dignitas. Lohkovaihe pelattiin paras yhdestä kartasta systeemillä, kun taas pudotuspeleissä palataan tutumpaan paras kolmesta kartasta systeemiin. Joukkueet kohtasivat kertaalleen keväällä, jolloin Vitality oli vahvempi voittaen ottelun 2-0.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA Blast Premierin MATSEISTA >>

ottelussa on vain yksi suosikki!

Vitality lähtee tämän päivän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, vaikka joukkueen otteet hieman ailahtelivat lohkovaiheessa. Tänään uskon kuitenkin Vitalityn tulevan uudella ilmeellä serverille, sillä eilinen tappio selvästi heikompaa portugalilaista sAwia vastaan oli varmasti tarpeellinen herätys. Ottelu päättyi lopulta 16-11 sAwille.

Tämän päivän ottelussa on syytä ottaa huomioon Vitalityn CT-puolen pelaaminen, sillä eilen sAwia vastaan kartan jälkimmäinen puolisko oli heikkoa. Tänään motivaatio on varmasti kuitenkin korkeampi, sillä tänään ottelussa on kunnolla panosta ja Vitality haluaa varmasti mennä ongelmitta tästä otteluparista jatkoon.

dignitaksella ei ole mitään hävittävää!

Legendaarisella rosterilla pelaava Dignitas lähtee otteluun pahasti altavastaajana, mutta toisaalta paineita ei joukkueella ole. Lajilegendat ovat kuitenkin auttamatta tippuneet maailman kirkkaimmasta kärjestä. Lohkovaihe oli erittäin vaikea Dignitakselle, joka onnistui neljästä ottelusta ottamaan vain yhden voiton, kun taas loput kolme ottelua päättyivät selkeisiin tappioihin.

Lohkovaiheen ainoan voittonsa ruotsalaiset onnistuivat ottamaan Virtus.Pro:sta, joka oli ennakkoon rankattu lohkon heikkoimmaksi joukkueeksi. Vertigossa pelattu ottelu päättyi Dignitakselle 16-8 voittoon. Kovempia joukkueita vastaan kyyti on ollut kuitenkin kylmää.

Tämän päivän ottelu vaatii ruotsalaispelaajilta täydellistä onnistumista, jos joukkue haluaa haastaa Vitalityn ottelun voitosta. Tasonnostoa odotetaan varsinkin Håkon “hallzerk” Fjærlilta, joka oli varsinkin eilen fnaticia vastaan erittäin heikko.

karttavalinnat suosivat ranskalaisia

Edellisessä kohtaamisessa pelatut kartat olivat Nuke ja Dust2. Tänään nähdään samansuuntaiset karttavalinnat. Kummankaan joukkueen karttapooli ei ole kummemmin vaihtunut, joten valinnat aloittava Dignitas bannii Miragen ja Vitality bannii tuttuun tapaan junamaan eli Trainin.

Dignitas pääsee siis valitsemaan myös pelattavan kartan ensimmäisenä ja todennäköisesti ruotsalaiset lähtevät hakemaan yllätystä jälleen Nukesta. Tässä kartassa joukkueella on paras voittoprosentti (62%). Vitality on viimeaikoina valinnut usein Dust2:sen ja tänään valinta on jälleen sama. Ailahtelevaisuudesta huolimatta voi sanoa jo etukäteen, että tässä kartassa ruotsalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta. Kolmanneksi kartaksi jätetään Overpass.

CS:GO PELIVIHJE: Vitality – Dignitas

Tämän päivän toiseen otteluun pelivihjeenä toimii Vitality -1.5 karttaa. Perusteluna toimii se, että pienestä ailahtelusta huolimatta pelaajaetu, sekä karttaetu on selkeästi ranskalaisten puolella. Tähän lisätään Mathieu ”ZywOo” Herbautin syttyminen otteluihin, jossa on panosta niin voittajasta ei ole tässä kohtaa epäselvyyttä. Ennakkosuosikin asemaa korostaa vielä edellinen kohtaaminen, jossa Vitality oli selkeästi parempi.

Pelivihje: Vitality -1.5 
Kerroin: 1.90  Olybet
Panos: ★ ★ ★ ★ ☆
Blast Premierin virallinen Twitch-kanava
Aika: 17:00
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia