ESL Pro League: FURIA - MIBR
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Ison veden toisella puolella alkaa tänään ESL Pro League North American pudotuspelit. Suomen aikaan kello 23:00 pyörähtää käyntiin taas sambakarnevaali, kun alemman bracketin matsissa brasilialaiset FURIA ja MIBR kohtaavat toisensa toistamiseen kymmenen päivän sisään.
Kerroinasetelma on mielenkiintoinen, sillä ne on käännetty tähän otteluun toisinpäin verrattuna edelliseen kohtaamiseen. FURIA on tämän päivän suosikki, mutta mikä onkaan joukkueiden tämänhetkinen vire?

HLTV:n ranking sijalla yksitoista majaileva FURIA aloitti Pro Leaguen pelit erittäin hyvin kaatamalla ensin amerikkalaisen Liquid:n ja tämänpäiväisen vastustajansa MIBR:n. Näiden jälkeen tulivat tappiot Evil Geniuses:lle lukemin 2-1 ja hieman yllättäen myös Swole Patrol:lle suoraan 2-0. Viimeisestä pelistä tuli kuitenkin hyvä voitto 100 thieves:stä, jolla brassit varmistivat paikkansa alemman bracketin peliin ollen lohkon sijalla kolme.

Brasilialaisten edellisen kohtaamisen voittanut FURIA näytti menevän menojaan ensimmäisen kartan jälkeen, mutta onlinepelien vähyys tuli esiin toisessa kartassa. Kolmannessa kartassa kuitenkin FURIAn CT-puoli oli ylivoimainen, sillä toinen puolisko meni tylysti 9-0 ja kartta lopulta 16-8 FURIAlle. Servulla matsin paras oli selkeästi FURIA:n Kaike ”KSCERATO” Cerato, joka iski taululle 61 frägiä.

Illan toinen brasiliaisjoukkue Made in Brasil eli MIBR on ollut hyvin työllistetty kuluneiden viikkojen aikana, sillä tiimi on mukana Pro Leaguen lisäksi Flashpoint 1 turnauksessa.
Pro Leaguessa pelit ovat kuitenkin menneet hieman kaksijakoisesti, sillä lohkon viisi peliä toivat vain kaksi voittoa. MIBR sijoittui lohkossa siis sijalle neljä. Flashpointissa on kuitenkin tulos ollut järisyttävän kovaa, kun brassit ovat siellä napsineet jo kuusi voittoa putkeen.

Kymmenen päivää sitten pelatussa matsissa karttavalinnat olivat Train, Inferno ja Mirage. Mielenkiintoista pelissä muutenkin oli se, että kumpikin hävisi omat valintansa selvin numeroin. Näin ollen tänään valinnat varmasti muuttuvat.
FURIA valitsee tänään Overpass:n ja bännää jälleen Dust2:en. MIBR:llä tilanne onkin selkeästi parempi, sillä heidän karttapoolinsa on laajempi. Tämä tarkoittanee sitä, että mahdollisuuksia on paljon enemmän. Tänään järkevä valinta olisi Vertigo, sillä se on dust2 lisäksi kartta, jota FURIA on vältellyt. Kolmanneksi kartaksi jäänee Inferno tai Nuke.

Pelivihjeenä illan matsiin valitaan, että tänään nähdään kolme karttaa. Kohde yli 2.5 karttaa löytyy Betwaylta kertoimella 1,90, jonka voit pelata tästä.
★ ★ ★ ☆ ☆

FURIA – MIBR matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti