CS:GO - CS_summit 6 Europe: x6tence - ENCE
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

CS_summit 6 – turnaus jatkuu tänään suomalaisittain ”kuolemanottelulla”, kun ENCE kohtaa tanskalaisen x6tencen (ent. Copenhagen Flames). Uudella nimellä pelaava kokoonpano ostettiin alkuviikolla ja nyt on kyseessä joukkueen ensimmäinen turnaus. Joukkueet kohtasivat toisensa toukokuun lopussa, jolloin ENCE oli tanskalaisia vahvempi suoraan 2-0 lukemin.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA CS_SUMMIT TURNAUKSEN MATSEISTA >>

tanskalaiset vaikeassa tilanteessa!

Lohkon ensimmäisessä pelissä x6tence kohtasi ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin, mutta tästä ottelusta ei jäänyt kauheasti jälkipolville kerrottavaa. Ruotsalaiset olivat jokaisella osa-alueella parempia ja näyttivät olevansa pari porrasta parempi joukkue.

Ainoastaan kymmenen kierrosvoittoa kahdessa kartassa ottanut tanskalaisjoukkue oli suurissa vaikeuksissa ja ei ole nähtävissä, että tekeminen suuremmin muuttuisi tämän päivän otteluun. Pelaajaseurantaan tanskalaisjoukkueesta kannattaa ottaa ainoana puhtaat paperit eilisestä ottelusta saanut Jonas ”Queenix” Dideriksen. 20-vuotias tanskalainen on joukkueen tärkeimpiä pelaajia, joka pystyy parhaimmillaan kääntämään ottelun.

pääseekö ence samalle pelipalvelimelle?

Tappiolla eilen myös CS_summit turnauksen aloittanut ENCE lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. Heroic kuitenkin onnistui näyttämään suomalaisjoukkueen isoimmat puutteet. Kuten eilisessä vihjeessä jo ennakoitiin, niin Sami ”xseveN” Laasasen mukaantulo aiheutti paljon ongelmia ja peli ei ollut asettua uomiinsa. Henkilökohtainen suorittaminen Laasasella oli kohtuullinen, mutta kokonaisuudessaan joukkue näytti heikommalta, kuin Elias ”jamppi” Olkkosen kanssa.

Tänään on myös Aleksi ”allu” Jallin pakko löytää tiensä serverillä, jotta ENCE pystyy menemään jatkoon lohkovaiheesta. Joukkueen tilastollisesti paras pelaaja ei ollut eilen parhaimmillaan, mikä näkyi varsinkin kolmannessa kartassa Miragessa. Jalli sai ainoastaan viisi tappoa (5-16) ja oli muutoinkin joukkueen heikoin koko ottelussa.

karttavalinnat nousevat isoon rooliin

Ottelun karttavalinnat tulevat antamaan suuntaa ottelulle. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten valinnat aloittavat x6tence miettii tilanteen. Instabannina tanskalaisilla on Mirage, joten tämä laitetaan liuskaan saman tien. ENCE poistaa tuttuun tapaan Vertigon

Tanskalaisjoukkueen iskun paikka on ottelun ensimmäisessä kartassa, jonka he pääsevät valitsemaan. Inferno vaikuttaa voittoprosenteissa parhaimmalta vaihtoehdolta ja siellä myös ENCE on ollut enemmän tai vähemmän vaikeuksissa viime kuukausina. ENCEn karttavalinta kohdistunee tänään jälleen Trainiin.

Ratkaisevaksi kartaksi joukkueet jättävät Nuken, sillä jäljellä jäävät Dust2 ja Overpass ovat sellaisia karttoja joita joukkueet eivät halua pelata.

CS:GO PELIVIHJE: x6tence – ENCE

ENCE kuten aiemmin mainittu on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Tulivoima ja taktinen etu ovat niin isosti ENCEn puolella, joten vihjeenä tarjoamme suomalaisten suoraa 2-0 voittoa.

Pelivihje: ENCE - 1,5 
Kerroin: 2.08  Olybet 
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
CS_summit virallinen Twitch-kanava 
Aika: 19:00 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia