Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Joka vuosi Puolassa järjestettävä suurturnaus IEM Katowice 2020 käynnistyy tänään ja avauspäivä tarjoaa useita huiketa pelejä. Tämä on yksi niistä, kun maailmanlistan kutonen NaVi ottaa yhteen listalla yhdeksäntenä olevan FaZen kanssa turnauksen A-lohkossa.

Kumpikin lähtee turnaukseen allaan erittäin hyvä vire, kun kummatkin varmistivat paikkansa kesäkuussa pelattavaan Blast Premier Spring Series 2020 Finalsiin oltuaan lohkojensa ykkösiä tämän kuun alussa järjestetyssä Blast Premier Spring Series 2020:ssä.

Tämä kohtaaminen on yksilötaidon juhlaa sillä kummatkin tiimit ovat täynnä pelaajia jotka voivat ratkoa tärkeillä hetkeillä kierrokset itselleen huonoistakin tilanteista. Eniten pitää kuitenkin nostaa esille NaVin tehoduo Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ja Denis ”electronic” Sharipov. Kaksikko on tällä hetkellä aivan jäätävässä vireessä ja hidastumisen merkkejä ei ole näkyvissä.

FaZella on ollut pitkään ongelmana ettei tiimi pysty suorittamaan tasaisesti ja pelin taso heittelee paljon turnauksien välillä. Tämä turnaus tulee kuitenkin niin lähelle edellistä joten Nikola ”NiKo” Kovačin johtamalla viisikolla ei pitäisi olla mitään tekosyytä suorittaa heikosti tässä turnauksessa.

Kummaltakin löytyy selvät suosikit mitä tiimit tykkäävät pelata ja tästä syystä voi olettaa FaZelta Train bannia ja vastaavasti NaVilta Nukea. NaVilta saatetaan Trainin huokuessa poissaoloaan nähdä Inferno, jossa tiimi on ottanut vakuuttavia voittoja viime aikoina. FaZelta voi olettaa Dust2:sta sillä se on ollut suvereeni siinä jo hetken aikaa. Ratkaisijaksi todennäköisesti jää Mirage.

Peli ratkeaa tänään paljolti yksilötaitoon ja siitä syystä voi olettaa melko tasaista vääntöä. NaVissa vain kuukauden pelannut Ilya ”Perfecto” Zalutskiy saa jälleen näytönpaikan vaikka hyviä näyttöjä onkin jo tullut. Jos s1mple ja electronic kuitenkin tulevat peliin tavallisella ilmeellään pitää FaZen viisikon pystyä parhaimpaansa vaikka muu NaVi ei tykittäisi täysiä.

Tänään lähdetään siis jännittämään kolmen kartan trilleriä ja Betway tarjoaa tähän 1.90 kertoimen. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut pelivaihtoehdot näet täältä.

Peli alkaa 16:30 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti