Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Kolmas päivä ESL PRO LEAGUE SEASON 11 EUROPE – turnauksessa tarjoaa suomalaisille taas ekstra seurattavaa, kun A-lohko pelaa toiset ottelunsa tänään. Päivän toisessa ottelussa Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT kohtaa entisen maailmanlistan ykkösen tanskalaisen Astraliksen.
Juuteilla on ollut pelillisellä puolella jonkun verran ongelmia, näin ollen myös lohkon ensimmäisessä ottelussa nähtiin suuria käynnistymisvaikeuksia. NINJAS IN PYJAMAS paremmin tunnettuna NIP pöllytti tanskalaisia tylysti ja otti ansaitun voiton 2-0.

GODSENT puolestaan aloitti pelinsä Vitalitya vastaan ja pelistä ei vauhtia puuttunut. Ensimmäisessä kartassa Vertigossa ”zehN” tähdittämä joukkue johti jo karttaa parhaimillaan 1-7. Tässä kohtaa ranskalaiset laittoivat uutta vaihdetta silmään ja sen jälkeen menivät menojaan.
GODSENT ei kuitenkaan pelannut missään kohtaa niin huonosti, vaan yksinkertaisesti nuori osuja Kévin ”misutaaa” Rabien ja kumppanit rupesivat osumaan päihin paremmin ja sen turvin voittivat ottelun lopulta 2-0

Karttavalinnat joukkueiden välillä ovat mielenkiintoiset nimittäin yhteisiä karttasuosikkeja ei ole. Epämieluisin kartta molemmille lienee MIRAGE, varsinkin Astralis on välttänyt karttaa viimeisen kolmen kuukauden aikana kokonaa, eikä GODSENT ole siellä pelannut kuin kerran.
Astralis todennäköisesti saa Train -kartan itselleen, koska GODSENT bännää Overpassin suurella varmuudella, kun eivät sitä ole kummemmin pelanneet. Uskon siis että karttoina näemme Vertigon, Trainin ja viimeiseksi jäisi Dust2.

Pelivalinta tähän otteluun on yli 2.5 karttaa. Perusteluna tälle se, että Astralis ei todellakaan ole parhaimmillaan joten GODSENTilla on todellakin sauma viedä ainakin oma karttavalinta. Kerroin kohteelle on 2.55 ★ ☆ ☆ ☆ ☆ ja sen voit pelata tästä.

Muut pelikohteet löydät täältä.

Ottelua voit seurata kello 19:00 ja halukkaat voivat seurata striimiä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti