CS:GO - ESL One: Road to Rio: FURIA - Liquid
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Road to Rio: North American toisessa välierässä kohtaavat brasilialainen FURIA ja pohjois-amerikkalainen Liquid. Furia selvitti suoraan tiensä tähän vaiheeseen voitettuaan B-lohkon ottaen jokaisesta viidestä pelatusta pelistä voiton. Liquid taas oli B-lohkon kolmas ja eteni tähän vaiheeseen 2-0 voitolla puolivälierissä australialaista 100 Thievesiä vastaan.

JATKAVATKO BRASILIALAISET SAMALLA ILMEELLÄ?

FURIA on tällä hetkellä todella hyvässä vireessä ja tässä turnauksessa on taipunut tähän mennessä vain kaksi karttaa pelaamastaan kahdestatoista. Tiimin tehokkaimpana on toiminut Kaike ”KSCERATO” Cerato. Pelaaja on löytynyt jokaisessa pelissä paitsi Liquidia vastaan tiimin ykkösenä ja tässäkin oli vain hieman Yuri ”yuurih” Santosia jäljessä.

Yksi isoimpia syitä brasilialaisten menestykseen on ollut se, että ratkaisevilla hetkillä kuka vain on voinut nousta esiin. Vastustajien pienet virheet ovat myös hieman avittaneet voittoihin, kuten Liquidin kyseenalaistettava Infernon CT puolisko. Tänään vastassa on jälleen sama vastus, joten FURIA odottaa varmasti innolla nähdäkseen toimivatko samat kikat toistamiseen.

toistaako liquid viime kohtaamisen esityksen?

Liquid selvitti tiensä jatkopeleihin juuri ja juuri, mutta ei antanut puolivälierissä 100 Thievesille mahdollisuuksia. Puhtaassa 2-0 voitossa Liquid oli kokoajan pelin ohjaksissa ja tämä on hyvin positiivista huomioiden viimeaikanen epätasaisuus suorituksessa. Koko tiimiltä nähtiin hyvää peliä ja tiimi ei levännyt yhden pelaajan kantamisen varassa, joka on harvinaista.

Nyt vastus on kuitenkin hieman kovempi ja Liquidin pitää olla murenematta kovan paineen alla jota brasilialaisilta tullaan varmasti näkemään. Innolla myös voidaan olettaa häviävätkö Jake ”Stewie2K” Yip, Nick ”nitr0” Cannella ja Keith ”NAF” Markovic kokonaan ja jättävät pelin ratkaisemisen Jonathan ”EliGE” Jablonowskin harteille jälleen.

NÄHDÄÄNKÖ TOISTA KERTAA SAMAT KARTAT PUTKEEN?

Kahta karttaa ei tulla tänään näkemään ja ne ovat tiimien permabannit Dust2 ja Train. Furia on pitänyt Vertigosta ja Liquidin voitosta siinä 100 Thievesiä vastaan huolimatta eivät tuskin tule muuttamaan valintaansa. Liquid teki helppoja virheitä viimeksi Infernossa, joten järjestyksenä oletan tänään Nuken olevan pohjois-amerikkalaisten valinta ja Inferno jäisi ratkaisevaksi kartaksi.

MUISTA MYÖS OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFLEEN TÄÄLT

cs:go pelivihje: FURIA – LIQUID:

Liquid pelasi hyvän pelin 100 Thievesiä vastaan, mutta tämä ei todellakaan oikeuta tiimille ennakkosuosikin asemaa tähän kamppailuun. Kertoimet ovat Liquidin puolella ja tätä vastaan ei olisi mitään järkeä olla pelaamatta. Jatkopelit ovat tietenkin aivan eri asia kuin lohkovaihe, mutta FURIAn pitäisi olla Liquidia edellä tällä hetkellä miltei kaikessa.

Pelivihje: FURIA
Kerroin: 2.10 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia