CS:GO - DreamHack Masters Europe: Fnatic - FaZe
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

DreamHack Masters Spring 2020 – Europen illan toinen peli tarjoaa viihdyttävän C-lohkon kamppailun ruotsalaisen fnaticin ja FaZen välillä. Kahden pelatun kierroksen jälkeen FaZe johtaa lohkoa kuudella pisteellä ja fnatic on kolmantena kolmella pisteellä.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

milloin fnaticin peli palautuu normaaliksi?

Fnaticin peli on ollut viime turnauksen alusta lähtien karseaa seurattavaa. Huhtikuun alulla ESL Pro League Season 11 Europen voittanut viisikko on menettänyt pelistään hallinnan täysin. Road to Riossa fnatic päätyi lopulta sijalle 12. ja sama meno sai jatkoa tässäkin turnauksessa.

Venäläinen Spirit kävi hakemassa puhtaan 2-0 voiton ruotsalaisista ja varsinkin ensimmäinen kartta oli täysi nolaus. Fnatic sai vain kolme kierrosta Nukessa ja tiukasta toisesta kartasta huolimatta jäi ilman pisteitä tässä kamppailussa. Ruotsalaista Godsentiä vastaan ilme oli kuitenkin päinvastainen ja fnatic näytti jopa jossain määrin hyvältä. Tehokkaimpana tiimille hääri Freddy ”KRIMZ” Johansson, mutta varsinkin kolmannessa kartassa sai tukea Ludvig ”Brollan” Brolinilta joka oli pelannut kaksi ensimmäistä karttaa melko heikosti.

Tämän kuitenkin pitäisi jatkua tänään ja aivan valtavaa uskoa ei ruotsalaisiin pysty pistämään tällä hetkellä.

FAZEN UUSI VAHVISTUS ei ole ollut täysi katastroofi

Ennen turnauksen alkua 16-vuotias liettualainen Aurimas ”Bymas” Pipiras siirtyi FaZen riveihin ja monet jännittivät kuinka hyvä pelaaja todella on. Vaikka pelistä aika ajoin kokemattomuus on paistanutkin niin on myös pelistä voinut poimia reilusti positiivista. Tämän tasoisia vastustajia vastaan pelaajalla ei ennestään kokemusta ja tänään saakin kovimman testinsä, sillä fnaticin heikosta vireestä huolimatta ovat he aina vaarallisia.

Vaikka FaZe voittikin eilen Spiritin voidaan siitä syyttää Nikolay ”mir” Bityukovin sähköongelmia. Pelaaja joutui jättämään kamppailun kesken ja ennen tätä oli ollut selvästi tiiminsä paras pelaaja. Tämä vaikutti todella pahasti Spiritin peliin ja FaZe sai väännettyä itselleen pelistä 2-1 voiton.

Viimeaikaiset tulokset ovat myös olleet erittäin tasaisia ja vaikka voittoja onkin tullut niin ne eivät ole ikinä irronneet helposti.

paljonko kartat suosivat fazea tänään?

Yksi kartta on tänään ainoastaan varma mitä ei tulla näkemään ja se on FaZen permabanni Vertigo. Mirage olisi erittäin hyvä kartta FaZelle ja tästä syystä oletan fnaticin poistavan sen. Valintoina tämän tapahtuessa näen Dust2:n FaZelta ja Overpassin fnaticilta. Ratkaisijana voi toimia usea kartta, mutta tasaisin ja todennäköisin on kuitenkin Nuke.

cs:go pelivihje: fnatic – faze

Illan kamppailu on hyvin tasainen kertoimien perusteella ja syystä. Kummankin vire on ollut melko heikkoa, mutta erona on ollut se että FaZe on kuitenkin voittoja raapinut itselleen enemmän. Viimeaikaisten tulosten perusteella on siis pakko valua FaZen puolelle vaikka pelistä onkin varmasti tiukka tulossa.

Pelivihje: FaZe
Kerroin: 1.88 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 18:30 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia