Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Tänään starttaa vauhdikkaasti uuden formaatin omaava ESL PRO LEAGUE SEASON 11 EUROPE. Suomalaisittain heti avauspäivä on vähintäänkin mielenkiintoinen. ENCEn lisäksi suomalaisväriä on tulessa. Pelinsä aloittaa myös tänään GODSENT, jonka rosterissa pelaa Jesse ”zehN” Linjala, joka viimeisimmissä peleissä on jopa kantanut joukkuetta. GODSENTin pelit ovat sujuneet jo pidempään positiivisella nuotilla. Joukkue tiputti yllättäen Aleksi ”AleksiB” Virolaisen johtaman OG:n Euroopan suljetuissa karsinnoissa ja kairasi itse tiensä ESL ONE RIO Minor -turnaukseen.

Tämänpäiväisessä ottelussa GODSENT on kuitenkin altavastaaja, kun ranskalainen Vitality asettuu vastaan. HLTV:n rankingin kymmenes on ollut ailahtelevassa vireessä. Voittoratio on viimeisen kolmen kuukauden ajalta 60 %, kuitenkin edelliset pelit ovat olleet vaikeita. IEM Katowice 2020:ssa ranskalaiset voittivat vain NIP:n, tappiot tulivat Astralis:sta (2-0) ja FaZe:a vastaan (2-1). Vitalityn edellinen ottelu pelattiin siis kolmisen viikkoa sitten, joten saa nähdä kuinka ottelutauko vaikuttaa Mathieu ”ZywOo” Herbautin tähdittämän joukkueen pelivireeseen.

Vitalitylla on ottelutauon lisäksi toinenkin kysymysmerkki, nimittäin rosteriin on istutettu tähän turnaukseen 17-vuotias Kévin ”misutaaa” Rabier. Turnauksen keltanokka on vielä tuntematon nimi skenessä, eikä tämä toki ole ihme kun nuoresta pojasta on kyse. Rosteri muutokset tuovat muutenkin aina hieman omanlaista säpinää joukkueeseen, niin hyvässä kuin pahassa. Kyseessä tuskin on mikään ihan noviisipelaaja kun maailman top10-joukkueeseen poika otettiin.

Joukkueilla on tällä hetkellä selkeät lempikartat. Yksi todennäköisimmistä pelattavista kartoista on Vertigo. Se on molemmilla sujunut erittäin hyvin, joten tämä lienee mieluinen karttavalinta joukkueille. Overpass puolestaan on kummallakin vähemmän pelatuissa kartoissa, eikä kumpikaan ole onnistunut voittoa siitä kartasta ottamaan. Vitality:lle kelpaisi varmasti NUKE, koska se on yksi kartoista joka on ongelmitta heillä sujunut. Toki ei GODSENT ole NUKEssa huonosti pärjännyt, sillä esimerkiksi he antoivat aikamoisen selkäsaunan Aleksi ”allu” Jallin ja kumppaneiden ENCE:lle ICE CHALLENGE 2020:ssa lukemin 7-16.

Ottelusta on luvassa kahden erilaisessa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, joten voittajan valinta on kertoimia katsellessa hankalaa. Tästä syystä yli 2.5 karttaa on oiva kohdevalinta kertoimella 2.15 Betsafelta ja kohteen löydät täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

Kaiken muun pelitarjonnan löydät tästä.

Ottelu alkaa 19:00 ja sitä pääset seuraamaan englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Tägit: esl, godsent,nuke, overpass Pro league, vitality, vertigo

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti