CS:GO - DreamHack Masters Europe: Fnatic - GODSENT
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

C-lohkon pelit jatkuvat toisen kierroksen otteluilla Dreamhack Masters – turnauksessa. Mielenkiinto suuntautuu päivän otteluun numero kaksi. Vastakkain ovat ailahtelevasti esiintynyt ruotsalainen Fnatic ja suomalaisen Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä Eurooppalaisista pelaajista koostettu GODSENT. Joukkueet aloittivat turnauksen häviämällä ensimmäiset ottelunsa. Fnatic hävisi hieman yllättäen lohkon altavastaajalle venäläiselle Spiritille suoraan lukemin 2-0, kun taas GODSENT hävisi oman ottelunsa tiukan väännön jälkeen FaZelle kolmen kartan jälkeen 2-1.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

joko ennakkosuosikki fnatic saa pelinsä toimimaan?

HLTV:n rankingin ykkösenäkin hetki sitten käväissyt fnatic on ollut jo reilun kuukauden päivät suurissa pelillisissä ongelmissa. Ratkaisua on ollut selvästi hankala löytää, kun peliä ei ole saatu kuntoon. Tekeminen yksilötasolla on ollut suhteellisen hyvää, mutta niin sanotun ”lumipallo-efektin” katkaisun kanssa joukkueella on ongelmia.

Eilinen Spirit ottelu toisti samaa kaavaa, jota nähtiin jo Road To Rio – turnauksessa. Ensimmäinen kartta meni täysin ohi ja fnatic hävisi Nuke – kartan tylysti 16-3 lukemin. Toinen kartta oli jo tasaisempaa vääntämistä, mutta jälleen täydellinen sulaminen 13-10 johtoasemasta. Inferno päättyi lopulta 16-13 venäläisvastustajille.

Yksittäisestä pelaajasta on hirveän vaikea nostaa ketään tikun nokkaan, sillä kuten aiemmin mainittua itse pelaajien taso on edelleen korkea. Itseluottamuksessa tuntuu olevan tällä hetkellä suurin ongelma. Samaa on havaittu lähimenneisyydessä, vaikka ENCE:ssä.

tsekkaa rabonan ilmaisvedot ja lunasta ne täältä!

vieläko godsentin sisällä muhii?

Juuri ennen DH-turnauksen alkua saimme kuulla erittäin yllätyksellisestä rosterimuutoksesta, kun yksi joukkueen perustajajäsenistä Mikali ”maikelele” Bill penkitettiin joukkueesta. Syyksi kerrottiin huonot henkilökemiat joukkueen muiden pelaajien kanssa.

Tilalle joukkueeseen hankittiin nuori tanskalainen Asger “Farlig” Jensen, joka on osoittanut oman osaamisensa kotimaansa Copenhagen Flamesin riveissä. 21-vuotiaan debyytti eilen FaZea vastaan ei kuitenkaan ollut millään tavalla helppo. Toki uuteen joukkueeseen sisään tuleminen on aina hankalaa, mutta selkeästi aisti ison osan menevän ihan jännityksen ja tätä kautta yliyrittämisen piikkiin.

EIlinen ottelu oli kuitenkin kohtalainen avaus uudelle rosterille, sillä FaZe on yksi maailman parhaimmista joukkueista. On kuitenkin huomioitava, että myös FaZe oli kokenut juuri pelaajavaihdoksen. Ottelu oli kaikinpuolin tasainen, kun molemmat joukkueet hävisivät oman karttavalintansa useiden vaiheiden jälkeen. Kolmannessa kartassa kuitenkin rutiini käänsi ottelun lopulta FaZe:lle. Suomalaisia kiinnostava ”zehN” ei päässyt aivan toivottuun vireeseen lohkon ensimmäisessä ottelussa ja oli lopulta pakkasen puolella tilastoissa kahdentoista tapon verran.

Tänään kuitenkin avautuu joukkueelle uusi mahdollisuus näyttää kykynsä, kun vastaan tulee erittäin haavoittunut ruotsalaisjoukkue. Tilanne ei kuitenkaan ole helppo joukkueelle, vaikka haluttu pelaajavaihdos tapahtuikin. Hyvässä nosteessa ollut joukkue joutuu aloittamaan oppimisen uuden pelaajan kanssa jälleen alusta.

ruotsalaisilla karttaetu puolellaan!

Karttavalinnat ovat tänään selkeät. Fnatic on siitä hyvä joukkue, että heille sopii lähes kartta kuin kartta. Viime aikoina ruotsalaiset ovat poistaneet kuitenkin eniten Vertigoa, joka tämä tapahtuu myös tänään. Ensimmäisenä valinnat kuitenkin tekee GODSENT, jonka instabanni kartoissa on edelleen Mirage.

Karttavalinta kohdistuu joukkueella tänään Trainiin, jossa varsinkin ”zehN” on tehnyt hyvin tuhoa vastustajiaan vastaan. Toinen kartta tämän päivän ottelussa on Inferno, jota fnatic on mielellään valinnut pelattavaksi. Kartan pelaamisessa on ollut jonkin verran ongelmia esimerkiksi tappio Movistar Ridersia vastaan tuli tukkaan tylysti 16-2. Ratkaisevaksi kartaksi joukkueet jättävät Overpassin. Eli pelattavat kartat ovat tänään (Train GODSENT pick), (Inferno Fnatic pick), (Overpass decider).

CS:GO PELIVIHJE: Fnatic – GODSENT

Kohteeksi tähän otteluun otetaan yli 2.5 karttaa. Perustelut valinnalle on siinä, että tässä ottelussa kohtaa kaksi sekavassa tilanteessa olevaa joukkuetta kohtaavat ja näin ollen tilanteet ottelun sisällä todennäköisesti muuttuvat useaan otteeseen. Vahvuudet molemmilla ovat kuitenkin omissa kartoissaan, joten tämä mukaan lukien kohde vaikuttaa pelattavalta

Pelivihje: Yli 2.5 karttaa
Kerroin: 2.00  Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia