CS:GO - DreamHack Masters Europe: G2 - North
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

DreamHack Masters Spring 2020 käynnistyi tänään ja illan toisessa Euroopan pelissä yhteen ottavat A-lohkossa ranskalainen G2 ja tanskalainen North.

ovatko ranskalaiset päässeet yli finaalitappiosta?

ESL One: Road to Rio – Europen finaalissa G2 sai kylmää kyytiä, kun tanskalainen Astralis piti ranskalaisia pilkkanaan. Tultuaan ylemmästä kaaviosta Astraliksella oli automaattisesti yhden kartan etu, mutta ilman tätäkin pelissä ei olisi ollut haastetta. G2 sai kahteen karttaan kerättyä kasaan vain kahdeksan kierrosta ja Astralis nappasi nimiinsä puhtaan 3-0 finaalivoiton.

Koko ranskalaisten viisikolta nähtiin täydellinen katoaminen ja kukaan ei ollut pelissä vireessä. Tämmöisiä pelejä kuitenkin nähdään hyvin harvoin ja tänään servulle saapuu varmasti eri ilmeellä pelaava G2. Avausvoitto olisi myös hyvin tärkeä huomioiden kuinka tiukka lohkosta varmasti lopulta tulee.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

kuinka nopeasti uusi pelaaja sopeutuu tanskalaisten tyyliin?

Markus ”Kjaerbye” Kjærbye astui sivuun terveydellisistä syistä vain muutama peli ennen Road to Rion lohkovaiheen päättymistä ja turnauksen lopun tiimin viidentenä pelasi tiimin valmentaja Jimmy ”Jumpy” Berndtsson. Nyt North on kuitenkin täydentänyt viisikkoaan ja hankki entisen AGF:ää edustaneen Kristoffer ”Kristou” Aamandin riveihinsä.

Iso kysymysmerkki on miten pelaaja sopeutuu uuteen tiiminsä näin nopeasti, mutta Mathias ”MSL” Lauridsenin kokemuksella tämän ei pitäisi olla ylittämätön este. Nuorukaiselta ei ole kuitenkaan aivan liikaa näyttöjä isommista peleistä ja tämä on pelaajalla todellinen tulikaste. Viimeksi kuitenkin tarttui voitto ranskalaisista valmentajankin kanssa, joten vahvemmalla tiimillä pelinhän pitäisi vain parantua.

Northin pitää pystyä voittamaan oma karttansa tänään.

Viimeksi pelatut kartat tuottivat yllätyksiä ja uskon tiimien oppineen niistä. Dust2 oli viimeksi ranskalaisten valinta, mutta tanskalaisten voiton ansiosta he todennäköisesti valitsevat sen itse. G2:lta looginen valinta olisi Inferno. Ratkaisijana kuitenkin viime kerran tyyliin Nuke on hyvin oletettava.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ! >>

cs:go pelivihje: g2 – north

Viime kerralla tanskalaiset juhlivat valmentajansa kanssa ja G2:n tämän hetkinen vire ei luo liikaa uskoa ranskalaisiin. Kristoun sopeutuminen tiimiin voi kuitenkin viedä oman aikansa ja kovan taistelun takana on voitto tänään tanskalaisille. Kolme karttaa ovat kuitenkin olleet erittäin tuttu teema online-peleissä ja tähänkin peliin sitä voidaan olettaa lähtökohdat huomioiden.

Pelivihje: Kartat: Yli 2.5
Kerroin: 2.10 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 18:30 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia