CS:GO - ESL One: Road to Rio: GODSENT - G2
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Eilen vauhtiin lähtenyt Road to Rio -turnaus jatkuu tänää B-lohkon ensimmäisillä peleillä. Suomalaisittain mielenkiinto kohdistuu otteluun, joka pelataan ympäri eurooppaa kootun GODSENTin ja ranskalaisen G2 tiimin välillä. Suomalaisista tulessa on GODSENTin Jesse ”zehN” Linjala, jonka suorituksia voidaan mielenkiinnolla katsoa tänään.

onko godsentilla mitään mahdollisuutta yllätykseen?

HLTV:n listan sijalta 18:sta löytyvä GODSENT lähtee karsintaturnaukseen kohtuullisessa formissa, sillä joukkue otti DreamHack Masters Spring turnauksen karsinnoissa kolme voittoa kolmesta ottelusta päästen näin itse pääturnaukseen, joka alkaa toukokuun 19 päivä.
Peli näytti hyvältä, vaikkei vastustajat olleet ihan maailmankärkeä. Kuitenkin viimeinen ottelu Spiritiä vastaan oli loppujen lopuksi kova voitto.

Työllistetty eurooppalaisjoukkue tulee olemaan, sillä tämän nyt alkavan turnauksen lisäksi GODSENT kutsuttiin Elisa Invitational turnaukseen mukaan. Pelejä siis riittää, mutta pääpaino on kuitenkin majoreille pääsyn kanssa. B-lohko suosii ”zehNin” joukkuetta ja joukkue on lohkon neljänneksi paras rankingin suhteen. Haastajia toki löytyy ja onnistumisia vaaditaan, että majoreille suora pääsy toteutuu.

g2 pakko parantaa edellisen turnauksen suoritusta!

Ranskalaiset ovat oman lohkonsa ja koko Road to Rion yksi suurimmista suosikeista, jopa voittamaan koko turnauksen. Kenny ”KennyS” Schrubin tähdittämä maailman viidennenneksi parhaaksi tiimiksi edellisessä listauksessa rankattu on ollut kuitenkin hieman ailahtelevassa vireessä. Hyvin alkanut vuosi sai pientä varjoa ylleen, kun ESL Pro Leaguessa tiimi sijoittui vasta 10-12 sijalle. Turnaus itsessään oli suuri pettymys ja nyt alkavassa turnauksessa ainut tavoite on varmistaa Major paikka.

Kuten mainittu, alkuvuosi meni ranskalaisjoukkueella tosi hyvin, siitä parhaimpana osoituksena IEM Katowice 2020. Puolassa käyty turnaus päättyi lopulta tappioon loppuottelussa Natus Vincerea vastaan. Toinen sija turnauksessa oli kuitenkin erittäin hyvä suoritus yhdessä vuoden kovimmista turnauksista.

Karttavalikoimat suosivat ranskalaisia!

Molempien karttapoolia katsoessa käy selväksi se, että G2:lla on etu näiden suhteen. Viime aikaiset suoritukset kuitekin antavat GODSENTille mahdollisuuden pitää oman karttansa. Molemmilta löytyy instaban kartta eli yksi kartta, jota tiimit eivät ollenkaan pelaa.
Eurooppalaisilla tämä on Mirage ja ranskalaisilla Overpass. Näin ollen GODSENT valitsee Dust2 ja G2 valitsee Infernon. Kolmanneksi kartaksi jätetään Nuke

CS:GO Pelivihje: Godsent – g2

Turnauksen avauspelit ovat aina arvoituksellisia, vaikka tasoeroa tiimien väliltä löytyykin. Molemmat ovat nyt onnistuneet tottumaan onlinepelaamiseen, joten tämäkään ei anna kummallekaan etua. Luotetaan kuitenkin siihen, että pelituntumaetu on pienehkösti GODSENTin puolella, Kerroin on erittäinkin maistuva!

Pelivihje: yli 2.5 karttaa
Kerroin: 2,40 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Samalla on käynnissä loistava kampanja käynnissä Olybetin kanssa käy lukemassa siitä täällä!
ESL virallinen Twitch-kanava 
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia