CS:GO - DreamHack Masters Europe: Mad Lions - Spirit
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Dreamhack Masters Spring 2020 Europe- turnaus jatkuu tänään ensimmäisillä pudotuspelivaiheen peleillä. Alemman kaavion toisessa ottelussa kohtaavat eilen ENCElle hävinnyt tanskalainen Mad Lions ja venäläinen Spirit. Mad Lions selvisi alempaan kaavioon B-lohkon kolmannelta sijalta voittaen ainoastaan viimeiseksi jääneen Mousesportsin. Spirit puolestaan oli C-lohkon toinen voittaen kaksi ottelua kolmesta. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan kertaakaan, joten paremmin kotiläksynsä tehnyt joukkue tulee olemaan vahvoilla.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

toipuuko mad lions eilisestä tappiostaan?

Blast Premier Showdown – turnauksen semifinaalissa eilen ENCEä vastaan tullut tappio on varmasti ollut vaikea pala nieltäväksi tanskalaisille. Pettymys on kuitenkin pyyhittävä mielestä nopeasti, sillä tänään on jälleen tärkeä ottelu edessä.

Eilisen ottelun ainoa valopilkku tanskalaisjoukkueelle oli Frederik ”acoR” Gyldstrand, joka laittoi tilastoi huikeita lukemia. Varsinkin ensimmäisessä kartassa Trainissa Gyldstrand kantoi joukkuettaan lähes yksin ottaen 31 tappoa.

Tänään myös muun joukkueen on löydettävä reittinsä serverille tai noutaja tulee nopeasti. Suurimmissa ongelmissa tanskalaisista oli Asger ”AcilioN” Larsen, joka varsinkin toisessa kartassa Miragessa oli pahasti jäljessä ja jäikin tilastoissa 18 tapon verran pakkaselle (12-30).

Yksi ongelma on myös siinä, että eilisen pelin johdosta Mad Lionsin pelaajat tuskin ovat ehtineet tutustua vastustajaansa. Tämä saattaa pakottaa tanskalaiset pelaamaan enemmän default systeemillä, mitä taas on vastustajan helpompi lukea.

spirit hyvässä nosteessa kohti pudotuspelejä!

Spirit on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen joukkue. Venäläiset pelaavat hieman erilaista ”kynäriä” kuin monet eurooppalaiset kärkijoukkueet. Kierrokset ovat yleensä aggressiivisia ja ne ovat tuottaneet varsinkin kevään aikana hyvin tulosta.

Joukkueesta tekee toki myös mielenkiintoisen vasta 17-vuotias Boris ”magixx” Vorobiev, joka on ehdottomasti yksi tulevaisuuden kovimmista lupauksista koko skenessä. Nuori venäläinen on kyllä onnistunut lunastamaan jo paikkansa, mutta tämä on vasta alkua nuorelle osujalle.

Kesäkuun aikana Spirit on pelannut kaksi ottelua ESEA MDL Season 34 – turnauksessa. Molemmat ottelut päättyivät tappioon, mutta näistä paras yhdestä kartasta pelatuista otteluista ei kannata ihmeellisiä johtopäätökisä vetää. Kaikki valmistautuminen on varmasti laitettu tähän otteluun ja varmasti eilinen Mad Lionsin peli on perattu tarkasti läpi.

karttavalinnat eivät tuo yllätyksiä!

Erikoisempia kikkailuja karttavalintojen suhteen ei tänään tulla näkemään. Mad Lions pääsee tekemään valinnat ensimmäisenä, koska olivat heikompia lohkovaiheessa. Tanskalaiset bannivat varmasti Overpassin, kun taas Spirit bannii Vertigon. Mad Lionsin karttavalinta otteluun tulee olemaan sama, kuin ENCEä vastaan eilen eli Mirage. Spirtin vahvin kartta on Train, joten tämä on heille tuttu ja turvallinen valinta näin tärkeään otteluun. Kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Infernon.

CS:GO PELIVIHJE: Mad Lions – spirit

Mad Lions on laitettu otteluun pieneksi ennakkosuosikiksi, joka toki perustuu pidempään kokonaisuuteen. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että eilinen tappio painaa vielä ja valmistautuminen näin lyhyessä ajassa toiseen isoon otteluun on hankalaa. Spirit on taas paremmin valmistautunut juuri tähän kyseiseen otteluun ja karttavalinnat suosivat siltä osin venäläisiä.

Pelivihje: Spirit ML
Kerroin: 2.05 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava  
Aika: 18:50
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia