CS:GO - DreamHack Masters Europe: NiP - ENCE
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

DreamHack Masters Spring 2020:n lohkovaihe tulee tänään päätökseen ja tänään ratkotaan D-lohkon lopulliset sijat. ENCE on tällä hetkellä jatkopaikassa kiinni kolmella pisteellä, mutta jos ninjat voittavat tänään niin he etenevät jatkoon ja ENCE on ulkona.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

missä vireessä ence on tänään?

Turnauksen avauspelissään ENCE sai fanit innostumaan, kun suomalaiset nappasivat erittäin vakuuttavan 2-0 voiton venäläisestä NaVista. Jani ”Aerial” Jussilan heikohko suoritus ei haitannut, kun muu tiimi oli hyvässä vedossa. Elias ”Jamppi” Olkkonen näytti taas vahvoja otteita ja sai reilusti tukea muultakin tiimiltä.

Toisessa pelissä kuitenkin nähtiin taas perinteistä ENCEä, kun pelintaso oli aivan päinvastaista aikaisempaan päivään nähden. Ranskalainen Vitality piti suomalaisia melkein pilkkanaan ja yksikään pelaajista ei pystynyt edes saamaan tilastojaan positiiviselle. Miikka ”suNny” Kempillä oli todellinen ohi peli jälleen ja +- tilasto näytti järkyttävää -21. Vaikka pelaaja toimiikin johtajana niin ei tuon tasoinen suoritus ole mitenkään ymmärrettävää.

Kaapivatko ruotsalaiset tärkeän avausvoittonsa?

Ninjat eivät ole heränneet koko turnaukseen ollenkaan mukaan ja ovat ansaitusti kärsineet kaksi avaustappiota tähän mennessä. Eilen NaVia vastaan Tim ”nawwk” Jonasson oli servun toisiksi tehokkain pelaaja, mutta tämä ei riittänyt millään kun muu tiimi oli täysin näkymätön. Hetken aikaa sitten tiimiin liittynyt Hampus ”hampus” Poser on ollut aivan surkea ja hetken päästä ninjat varmasti tulevat ikävöimään entistä pelaajaansa jos ruotsalainen ei nosta pelinsä tasoa.

Näiden pelien perusteella ENCEn ei tarvitse edes tulla peliin kuin hieman hereillä ja ninjat murtuvat paineen alla. NiP on pelannut yhden hyvän kartan turnauksen aikana tähän mennessä Nukessa NaVia vastaan, mutta taipui siinäkin 14-16. ENCE vastaavasti on pelannut siinä pari viimeisintä kertaa erittäin hyvin.

kartat tuskin tarjoavat valtavia yllätyksiä

NiP testasi tuntemattomia vesiä eilen ja pelasi ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla permabanniaan eli Dust2:sta. Vitality kuitenkin pyyhki sen verran rajusti ruotsalaisilla lattioita, että tuskin jättävät karttaa tänään bannaamatta. ENCEltä voidaan olettaa jälleen perinteistä Vertigo bannia. ENCEltä oletan NaVi pelin tapaan valintana Trainia ja Ninjoilta Overpassia. Ratkaisijaksi jäisi tällöin todennäköisimmin Inferno.

cs:Go pelivihje: nip – ence

Peli on pakkovoitto molemmille ja tämä tulee varmasti vaikuttamaan pelin tasoon. NiP ei ole kuitenkaan näyttänyt yhtään siltä, että tiimi pystyisi pelaamaan näin lyhyellä harjoituksella yhtenäisenä joukkueena ja tulivoimassakin laahaa ENCEä perässä. Vaikka ENCEltä on tunnetusti nähty täydellisiä ohi pelejä tämänkaltaisissa peleissä niin faktat puhuvat vain liikaa ninjoja vastaan tänään. Oman karttavalintansa ruotsalaiset pystyvät pistämään tiukille, mutta on jo nähty ettei vain yhden pelaajan herääminen riitä kantamaan voittoon.

Pelivihje: ENCE -1.5
Kerroin: 2.60 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 15:00 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia