CS:GO - ESL One: Road to Rio: fnatic - Heretics
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Alkuillan toisessa pelissä yhteen ottavat ruotsalainen fnatic ja ranskalainen Heretics. Ranskalaiset ovat aloittaneet turnauksensa todella pirteästi ja pitävät tällä hetkellä hallussaan A-lohkon jaettua ykkössijaa yhdeksällä pisteellä ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin kanssa. Fnaticin turnaus ei ole aivan lähtenyt kulkemaan, kun se on vain kolmessa pisteessä neljäntenä kärsittyään kaksi noloa tappiota.

mikä tökkii fnaticilla?

Maanantaina ruotsalaiset siirtyivät maailmanlistojen ykköseksi, mutta eivät ole lunastaneet tätä titteliä täysin omakseen tässä turnauksessa. Avauskierroksen 0-2 (14-16, 13-16) tappio suomalaiselle ENCElle tuli täysin puskista, mutta toiselle kierrokselle parannettiin ja tanskalainen Astralis kaatui 2-1 (16-9, 16-19, 16-12).

Eilen kuitenkin tuli kylmää kyytiä NiP legendojen toimesta, kun Dignitas kävi hakemassa ansaitun 2-1 (17-19, 25-22, 16-14) voiton huikean sarjan jälkeen. Dignitaksen tähtipelaajana hääri legendaarinen Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund joka pelasi kuin vuosi olisi ollut 2015.

Kone on siis yskinyt huolella ja onko sitä saatu kuntoon tähänkään peliin? Heretics on näyttänyt erittäin vahvalta ja fnatic tarvitsee selvästi jonkun ottamaan kantavan pelaajan roolin. Ludvig ”Brollan” Brolin on pelannut tähän mennessä hyvän turnauksen, mutta peliä pitää selvästi nostaa vielä seuraavalle tasolle.

kuinka pitkälle ranskalaisten hurmos kantaa?

Heretics ei ollut yksi niitä tiimejä jonka ihmiset olettivat haastavan lohkovoitosta. Ranskalaiset ovat kuitenkin tähän mennessä ottaneet kolme tärkeää voittoa lohkon pohjakastista ja nyt tosipelit alkavat. Fnatic ei kuitenkaan lähde peliin hyvässä vireessä ja Heretics ei ole peliin lähdettäessä yhtä heikko kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Ranskalaisten ykköstykkeinä ovat toimineet Bryan ”Maka” Canda ja Nabil ”Nivera” Benrlitom. Makalta nähtiin eilen varsinkin aivan hullua suoritusta Complexitya vastaan 2-1 (16-7, 14-16, 22-18) voitossa, kun pelaajan +/- tilasto näytti pelin jälkeen peräti +40.

kummaltakin löytyy laaja karttaosaaminen

Ranskalaiset ovat vältelleet Trainia ja sama jatkuu varmasti tänään. Fnatic pelaa mielellään kaikkia karttoja, mutta Vertigossa ruotsalaisten peli ei ole luistanut ja vastaavasti Hereticsillä on.

Heretics on joka pelissään jo päätynyt Nukeen ja en usko tänään sen muuttuvan. Ruotsalaisilta oletan valintana Infernoa ja ratkaisevana karttana Dust2sta huomioiden pelaajien yksilötaidot.

cs:go pelivihje: fnatic – heretics

Ennen turnauksen alkua voittajasta ei ollut epäillystä, mutta fnaticin viime päivien otteet ovat olleet hyvin kyseenalaistettavia. Kertoimet uskottelevat pelin olevan täysin fnaticin, mutta turnauksen aikana on nähty useaan otteeseen jo miten altavastaaja nappaa usein vähintään yhden kartan. Ranskalaisten ykköstykkien katoaminen on myös hyvin epätodennäköistä joten luotto pistetään tänään Hereticsin vähintään yhteen karttaan.

Pelivihje: Heretics +1.5
Kerroin: 1.80 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia