CS:GO EDC 2: Movistars Riders - Sprout
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

European Development Championship 2 turnauksessa pelataan tänään kello 16:00 alkaen turnauksen Grande Final. Ottelussa toisensa kohtaavat monikansallinen Movistar Riders sekä saksalainen Sprout. Kirjoitimme eilen Sinners – Sprout semifinaalivihjeessä, että uskomme tuon otteluparin voittajan kruunattavan myös koko turnauksen voittajaksi. Nappaako siis saksalaisjoukkue 17 500$ pääpotin jättäen Movistarin toiseksi edellisen EDC 1 turnauksen tavoin?

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

Molemmat joukkueet olleet vahvassa iskussa vuonna 2021

Movistar Riders oli tämän samaisen turnauksen ensimmäisessä painoksessa toinen viime vuoden lopussa, kun joukkue hävisi finaalissa K23:lle. Joukkue hakee finaalissa luonnollisesti hopea mitalin kirkastusta. Riders on pelannut tässä turnauksessa viisi ottelua, joista se on voittanut neljä. Joukkue hävisi turnauksen ensimmäisen ottelun Sinnersille mutta sen jälkeen se on kaatanut K23:n, Izako Boarsin sekä pudotuspeleissä Budapest Fiven ja Nemigan. Kaiken kaikkiaan Riders on voittanut edellisestä kuudestatoista ottelusta kolmetoista. Sinnersin lisäksi joukkue on kokenut tässä otannassa tappiot BIG:lle ja Cloud9:llä. Ridersin nykyinen kokoonpano on ollut sama tammikuusta alkaen ja tänä aikana joukkue pelannut kolmekymmentä karttaa voittaen niistä kaksikymmentä neljä. Joukkueen vire on siis varsin hyvä mutta toisaalta suurin osa vastustajista on ollut Movistar Ridersia huonommin rankattuja.

Tulikuuma Sprout lähtee tähän otteluun seitsemän ottelun voittoputkessa sekä kymmenellä voitolla edelliseen yhteentoista otteluun. Ainoan tappion tässä otannassa on aiheuttanut ENCE. Movistar Ridersin tavoisin Sprout on pelannut samalla kokoonpanolla tammikuusta alkaen ja joukkue pelannut hurjat 55 karttaa. Kartoista 34 on päättynyt saksalaisten eduksi ja 21 kertaa on tullut dunkkuun. Keskinäisissä kamppailuissa Sprout on tässä otteluparissa niskan päällä 4-8 lukemin. Joukkue kuitenkin hävisi Ridersille reilu kuukausi sitten ESL European Championship Winter semeissä johdettuaan ottelua 1-0. Revanssin paikka?

Eilen Sprout nousi sillasta voittoon:

CS:GO PELIVIHJE: sinners – sprout

Tässä ottelussa on tarjolla ainekset hyvään sekä tasaiseen finaaliin. Karttavalinnat tulevat olemaan lopputuloksen kannalta isossa roolissa, sillä Sproutin first pick Dust2 on Movistar Ridersin ensimmäinen banni ja vastaavasti Ridersin first pick Overpass on saksalaisten bannilistalla. Kumpikaan ei saa ykkösvaihtoehtoaan peleille ja tämänkin ratkeaa vasta kolmannessa kuten kaksi edellistä keskinäistä? Over 2.5 vedoille saa noin 2.00 kertoimia mutta me lähdemme pelaamaan alkuperäisen väitteen mukaisesti Sprtoutin voittoa. Saksalaiset ovat kuumia, he hakevat revanssia ja joukkueella on kokemusta jo parista finaalivoitosta tämän vuoden puolelta.

Pelivihje: Sprout voittaa
Kerroin: 2.13 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Eden Esports Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia