CS:GO - DreamHack Masters Europe: Vitality - NiP
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Tänään Dreamhack Masters Spring 2020 – Europen turnauksessa pelataan D-lohkon otteluita. Suomalaisittain lohko on kenties se kaikkien mielenkiintoisin, sillä ENCE aloittaa pelinsä tänään. Vedonlyönnin kannalta mielenkiinto on kuitenkin päivän ensimmäisessä ottelussa, jossa kohtaavat eilen turnauksensa tappiolla avannut ranskalainen Vitality ja ruotsalainen Ninjas in Pyjamas. Joukkueet kohtasivat toisensa kahteen otteeseen Road to Rio turnauksessa. Molemmat onnistuivat voittamaan kertaalleen kolmeen karttaan venyneissä otteluissa.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

ailahteleva vitality hankaluuksissa!

Vitality on pelannut hieman ailahtelevasti viime kuukausina. Yhtenä tekijänä tälle on pelaajamuutos maaliskuun alussa, kun rosteriin haettiin vahvistusta 17-vuotiaasta Kévin ”misutaaa” Rabierista. ”Nuori osuja” on erittäin tulivoimainen pelaaja, mutta hiomaton timantti maailman kovimmalla tasolla. Eilisessä ottelussa ”misutaaa” peli näytti jo erittäin valmiilta.

Eilisessä ottelussa Vitality koki kirvelevän tappion venäläiselle Natus Vincerelle. Ottelu oli lähtökohdiltaan jo mielenkiintoinen, sillä vastakkain olivat kaksi maailman parasta pelaaja. Tällä kertaa kuitenkin Oleksandr ”s1mple” Kostyliev otti päänahan itselleen Mathieu ”ZywOo” Herbautista. Ottelu oli kuitenkin vahvasti menossa Vitalitylle, sillä joukkue oli parhaimmillaan johdossa karttavoiton verran ja toisessa kartassa 10-13 edellä. Ranskalaisten pettymykseksi entinen maailmanlistan ykkönen NaVi kampesi itsensä ensin tasoihin ja sen jälkeen rynnivät kolmannen kartan jälkeen 2-1 voittoon.

Tämän päivän ottelussa on kuitenkin uusi mahdollisuus ja Vitality on varmasti taistelemassa ottelun voitosta.

miten nip onnistuu uuden pelaajansa kanssa?

Toukokuun puolivälissä saatiin jo hieman odotettu uutinen, kun Jonas ”lekr0” Olofsson laitettiin penkille ja sitä kautta siirtolistalle. Syyksi ollaan kerrottu vaihtelevat tulokset ja näin ollen NiP haluaa yrittää nousua vielä kohti maailmanlistan kärkeä. Paikkaajaksi joukkueeseen tuli, jopa hieman yllättäen Hampus ”hampus” Poser. 21-vuotias pelaaja hankittiin GamerLegion joukkueesta

Uuden pelaajan rosteriin hankkiminen on aina uusi tilanne. Pelaaja täytyy totuttaa joukkueen taktiikoihin ja ylipäätään pitää luoda tutustumista joukkueen kesken. Tämä DH-turnaus on hyvä paikka tehdä muutokset, sillä kohti seuraavaa RtR-turnausta yhden vaihdoksen voi tehdä ilman pistemenetyksiä.

NiP oli suorittanut kuitenkin kohtuullisesti viime aikoina. ESL Pro Leaguessa ruotsalaiset sijoittuivat 7-9 sijalle ja Road to Riossa NiP oli jopa viides. Tulokset eivät kuitenkaan olleet toivottuja, vaan joukkue haluaa takaisin vanhaan loistoonsa ihan maailman kärkeen.

miten karttavalinnat muuttuvat viime kohtaamisesta?

Edellisessä kohtaamisessa ottelussa nähtiin kartat Mirage, Overpass ja Infeno. Tämän päivän ottelussa tuskin muutoksia karttojen suhteen nähdään. Joukkueet bannivat inhokkikarttansa. NiP:llä tämä on Vitalityn suosima Dust2 ja Vitality bannii tuttuun tapaan junamaan eli Trainin.

Pelattavina karttoina tulemme näkemään tänään ruotsalaisten valitsemana Vertigon, kun taas Vitality valitsee Miragen. Ratkaisevaksi kartaksi joukkueet jättävät jälleen Infernon. Molemmat ovat voittaneet siinä kertaalleen toisensa, joten paremmuus halutaan varmasti ratkaista. Karttaennakko on siis (Vertigo NiP pick), (Mirage Vitality pick) ja (Inferno decider)

CS:GO PELIVIHJE: Vitality – Nip

Pelivalinta tämän päivän ensimmäiseen otteluun on Vitalityn voitto suoraan kahdessa kartassa. Perusteluina tässä toimii NiP:n pelaajamuutos, joka väistämättä näkyy heikkoutena ensimmäisessä ottelussa. NiP ei ole omassa kartassaan niin paljoa Vitalitya edellä, jotta pystyisivät niin sanotusti neljällä miehellä karttaa itselleen viemään. Vitality tulee myös voittamaan oman karttavalintansa suhteellisen selkeästi.

Pelivihje: Vitality - 1,5
Kerroin: 3.67 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava
Aika: 15:00
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia