ESL Pro League: Ninjas in Pyjamas - ENCE
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

A-lohko tulee tänään jännittävään päätökseensä ja ainakin toisella tiimillä on vielä panosta tähän peliin. Suomalaisen ENCEn kausi meni täysin metsään ja nyt panoksena on enää ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin lohkovoiton estäminen. NiP johtaa tällä hetkellä siis lohkoa yhdeksällä pisteellä ja ENCE löytyy pakan pohjalta pyöreällä nollalla neljän pelatun pelin jälkeen.

Ence on parantanut turnauksen edetessä, mutta kylmä totuus on silti, että edellinen voitto löytyy tammikuun alkupuolelta. Pelin taso on surkeaa ja vaikka Aleksi ”allu” Jalli petaa itsellensä parhaat paikat niin ei tämä näy muussa kuin pelaajan omissa tilastoissa. Suomalaiset väläyttävät välillä mihin se todella pystyy, mutta sitten heittää kaiken tämän hukkaan. Hyvänä esimerkkinä on viimeinen kierros ranskalaista Vitalitya vastaan kolmannessa kartassa, kun Jere ”sergej” Salo ”unohti” ostaa kiväärin vaikka rahaa oli tarpeeksi. Tämän kaltaisia virheitä peli on täynnä ja suomalaisten pitää tehdä runsaasti töitä jotta saavat ongelmat korjattua.

Ruotsalaiset sen sijaan ovat olleet positiivista seurattavaa. Eilistä Vitality tappiota lukuunottamatta peli on näyttänyt erittäin hyvältä ja tiimi löytyy ansaitusti lohkon ykkössijalta. Nicolas ”Plopski” Gonzales Zamora on ollut tulessa koko turnauksen ja onkin tähän mennessä korkeimman ratingin omaava pelaaja (1.35). Nuorukaisen huippuotteet ovat olleet iso syy NiP:n menestykseen ja tänään häntä jälleen kaivataan vaikka vastuksella ei pelistä panosta löydykkään. Tässä kohtaa muu kuin ykkössija olisi pettymys ja hereillä pitää olla.

NiP tulee bannaamaan Dust2n ja tämä avaa pienet mahdollisuudet yhteen karttaan Encelle, kun se pystyy valitsemaan itselleen Trainin. Ence taas bannii Vertigon ja NiP valitsee Overpassin. Ratkaisijaksi oletan Infernoa jos sinne asti päästään.

Mahdollinen Train tuo mahdollisuuden ENCElle, mutta paljonko tiimiä todella kiinnostaa tässä kohtaa. Nollille jäänti tietenkin kirpaisee aina, mutta auttaako yksi voitto tässä kohtaa enää. NiP haluaa varmistaa ykkössijansa ja tulee tarvitsemaan voiton tänään, koska Astralis tai Vitality voivat vielä tulla ohitse.

Encen viime kuukaudet puhuvat rumaa totuutta ja tästä syystä lähdetään täysiä ruotsalaisten matkaan. Puhtaasta voitosta tarjotaan Betwaylla 2.15 kerrointa ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy tiistaina 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n toiselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Matsien liveseuranta, striimit ja skabat löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Liity Telegram-ryhmään tästä

Liity Facebook-ryhmään tästä

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti