ESL Pro League: Mousesports - FaZe
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Eilen lähti käyntiin ESL Pro Leaguen C-lohkon pelit. Tämän päivän huippumatsissa nähdään kaksi aivan maailmankärkeä olevaa eurooppalaista superjoukkuetta, kun Mousesports kohtaa FaZe:n. Tämän kaksikon osalta on varmasti tulossa, kenties lohkon tasokkainta kynäriä. Mousesportsille peli on ensimmäinen sitten kuukauden takaisen IEM Katowice -turnauksen. FaZe aloitti pelinsä jo eilen, onko tästä kenties etua heille?

HLTV:n ranking sijalla neljä operoiva Mousesports on ollut suomalaisten huulilla jo pitkään, kun tiimissä pelasi suomalainen Miikka ”sunny” Kemppi. Isä ”aurinkoinen” vaihtoi kuitenkin huipputiimistä pelaamisen hyvän kaveriporukan kanssa pelaamiseen, jota myös ENCE:ksi kutsutaan. Eurooppalaiset eivät ole kuitenkaan tästä hätkähtäneet, vaan ottivat viime vuoden joulukuussa ison harppauksen. Parhaimmillaan tiimi löytyi sijalta kaksi.
Mousen online-pelaaminen on vielä hieman kysymysmerkki. He eivät ole kauheasti näitä pelejä pelanneet ja kuten ollaan huomattu tämä on tuottanut vaikeuksia kaikille maailman kovimmille tiimeille. Tänään onkin mielenkiintoista nähdä miten peli lähtee rullaamaan.

Illan toinen eurooppalainen huipputiimi FaZe aloitti pelinsä jo eilen. Vastassa oli kiinalainen TYLOO. Matsi ei itsessään suuria yllätyksiä tuottanut, sillä eurooppalaiset näyttivät kaapin paikan aika nopeasti. Ottelun parhaita hetkiä tarjoili brasilialainen Marcelo ”coldzera” David, joka antoi dessunsa laulaa 1v4 tilanteessa ja loppujen lopuksi voitti vielä kierroksen tiimilleen. HLTV:n sijalla seitsemän oleva FaZe on ehdottomasti tämän C-lohkon voittajasuosikkeja illan vastustajansa kanssa.

Karttavalinnat lienevät mielenkiintoiset tämän illan matsiin. TYLOO:ta vastaan FaZe valitsi Miragen ja bännäsivät ensimmäisenä Vertigon, jonka tulevat tekemään myös tänään. Miragea FaZe tuskin saa tänään, joten valinnaksi tulee Nuke. Mousesports ei ole kauheasti Miragea pelannut joten tulevat sen poistamaan ensimmäisenä ja kartaksi he tulevat ottamaan junamaan eli Train. Kolmanneksi kartaksi tulee jäämään Inferno tai Dust2.

Illan pelivihjeessa hyppäämme Mousesportsin kelkkaan GGBetin kertoimella 1.84. ★ ★ ☆ ☆ ☆
GGBetin kertoimiin täältä ja voit samalla lunastaa 100% bonuksen 100€ asti koodilla ”EVEDOT100”. Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Mousesports – FaZe matsi käynnistyy tänään kello 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti