CS:GO - Dreamhack Masters Spring 2020 Europe: Miten ENCE menestyy Jampin kanssa?
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Uutinen

Tiistaina 19.5.2020 käynnistyy Dreamhack Masters Spring 2020 Europe, jonka palkintopotti on 160 000€ ja turnauksen voittaja saa tästä potista 54 000€.

Turnauksessa on 16 joukkuetta mukana, joista kaksitoista on kutsuttuja ja neljä on tullut karsintojen kautta lopputurnaukseen. Joukkueet ovat jaettu neljään lohkoon, jossa pelataan kerran kaikkia vastaan paras kolmesta kartasta systeemillä. Lohkovoittajat pääsevät suoraan pudotuspelien ylempään kaavioon ja lohkojen toiseksi sekä kolmanneksi sijoittuneet menevät tuttuun tapaan alempaan kaavioon. Suomalaisittain kiinnostava D-lohko, jossa ENCE pelaa aloittaa ottelunsa kuitenkin vasta 28.5.2020.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA ENCEN MATSEISTA >>

ence pelaa kuolemanlohkossa!

Suurimmat katseet suomalaisittain Dreamhack Masters -turnauksessa kääntyvät tietenkin ENCEn otteluihin ja varsinkin siihen, kun Elias ”Jamppi” Olkkonen ottaa jälleen Sami ”xseveN” Laasasen paikan joukkueen rosterissa. Debyytti ”Jampilla” meni loistavasti Elisa Invitational -turnauksessa, jossa uudella rosterilla pelattiin kokonaisuudessaan viiden kartan verran ja jokaisesta ENCE onnistui ottamaan voiton. Huomioidaan kuitenkin, että vastustajat eivät olleet Jesse ”zehN” Linjalan värittämää GODSENTia lukuunottamatta maailman parhaimmistoa.

ENCE lähtee turnaukseen altavastaajan roolissa, sillä joukkue on neljänneksi huonoimmalla rankingilla turnauksessa mukana. Sijoitukset eivät kuitenkaan kerro kaikkea, sillä ENCEn pelaaminen on ollut nousujohteisessa vireessä pitkästä aikaa ja ”Jampin” ollessa pelaavassa rosterissa mukana, on suomalaisjoukkueella mahdollisuus yllättää vastustajansa.

D-lohko, jossa ENCE pelaa ei kuitenkaan ole helpoimmasta päästä. Sanonta ”kuolemanlohko” on lähempänä totuutta, sillä lohkossa tulee vastaan maailman parhaimman pelaajan titteliä hallussaan pitävän Mathieu ”ZywOo” Herbautin tähdittämä ranskalainen Vitality. Tämän lisäksi lohkosta löytyy myös maailmanlistan kolmantena oleva venäläisjoukkue Natus Vincere, jonka riveistä löytyy maailman toiseksi parhaimmaksi pelaajaksi rankattu Oleksandr ”s1mple” Kostyliev. Kolmas vastustaja lohkossa on ruotsalainen Ninjas in Pyjamas, joka ei myöskään kalpene lohkon joukkueille.

Ennakkoon lohko vaikuttaa todella vaikealta suomalaisvärein katsottuna, mutta kolmen joukkoon lohkossa pääsemiseen mahdollisuuksia löytyy. Lohkon pahimmaksi vastustajaksi kaavailtu NaVi ei onnistunut vastikään päättyneessä Road to Rio -turnauksessa mitenkään vakuuttavasti, sillä suurimpana ennakkosuosikkina turnaukseen lähtenyt venäläisjoukkue ei päässyt edes pudotuspelivaiheeseen. NAVi pelasi tuossa turneessa CIS-alueen puolella, kun taas lohkon muut joukkueet pelasivat ottelunsa Euroopan puolella.

Vitality sijoittui RtR -turnauksessa sijalle neljä ja NiP oli turnauksen viides, kun taas ENCE sijoittui sijalle yhdeksän. ENCE kohtasi Vitalityn, sekä NiP:n tuossa turnauksessa voittaen ranskalaiset hieman yllättäen suoraan lukemin 2-0, kun taas ruotsalaiset onnistuivat voittamaan ENCEn kolmen kartan jälkeen 2-1. Kaikki mahdollisuudet suomalaisilla on siis lohkosta jatkoon, mutta huippuonnistumisia tarvitaan ottelusta toiseen Miikka ”sunny” Kempin johtamalta joukkueelta.

OSALLISTU OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ >>

DREAMHACK MASters spring 2020 europe: Lohkot

A-lohko pelataan 19.5 – 21.5

 • Astralis
 • G2
 • Heroic
 • North
  E-vedonlyönnin arvio jatkoonmenijöistä: Astralis, G2, North

B-lohko pelataan 22.5 – 24.5

 • BIG
 • Complexity
 • Mad Lions
 • Mousesports
  E-vedonlyönnin arvio jatkoonmenijöistä: BIG, Mad Lions, Mousesports

C-lohko pelataan 25.5 – 27.5

 • FaZe
 • fnatic
 • GODSENT
 • Spirit
  E-vedonlyönnin arvio jatkoonmenijöistä: FaZe, fnatic, GODSENT

D-lohko pelataan 28.5 – 30.5

 • ENCE
 • Natus Vincere
 • NiP
 • Vitality
  E-vedonlyönnin arvio jatkoonmenijöistä: ENCE, Natus Vincere, Vitality

Näin seuraat dreamhack masters SPRING 2020 EUROPE -turnausta!

Dreamhackin virallinen Twitch-kanava
Alkamisajat: 16:00-19:30
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia