CS:GO: Dreamhack Masters Spring 2020 North America: 100 Thieves- EG
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan DreamHack Masters Spring 2020 – North American B-lohkon kamppailussa kohtaavat pohjois-amerikkalainen Evil Geniuses ja australialainen 100 Thieves. Kumpikin tiimi tietää jo lopullisen sijaintinsa lohkossa, kun 100 Thieves voittaa lohkon varmasti ja Evil Geniuses on ulkona turnauksesta. Pelissä ei siis tavallaan kummallakaan ole panosta, mutta 100 Thieves haluaa varmasti jatkaa hyvää virettään.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

taipuuko thieves yhtäkään karttaa?

Aussit ovat aloittaneet turnauksensa erittäin positiivisesti, kun tiimi on voittanut kaksi peliä menettämättä karttakaan. Gen.G ja Cloud9 pystyivät ensimmäisissä kartoissa pitämään Thievesin tiukilla, mutta toisessa kartassa puhti loppui kummaltakin.

Iso ero viime turnauksiin verrattuna Thievesillä on kuitenkin uusi valmentaja Chet ”Chet” Singh joka liittyi tiimin vahvuuteen vain muutama päivä sitten. Peli on yllättäen alkanut kulkemaan jokaisella pelaajalla tiimissä hyvin ja tätä tiimi on kaivannut. Pelaajat ovat kaikki taidoltaan hyviä, mutta epätasainen suoritus on ollut valtava ongelma tiimille. Varsinkin Jay ”Liazz” Tregillgas on alkanut pelaamaan sillä tasolla mitä pelaajalta on oletettukin.

kiinnostaako jenkkejä enää pelata

Cloudia ja Gen.G:tä vastaan Geniuses sai pelin pidettyä tiukkana, mutta puhti loppui ratkaisevilla hetkillä. Nyt tiimi on menettänyt mahdollisuutensa jatkopaikkaan ja iso kysymys on jaksaako tiimi edes hieman pelastaa kasvojansa. Vastassa on myös lohkon kieltämättä kovavireisin tiimi ja kaksi aikaisempaa peliä ei luo isoa luottoa tiimiin.

Varsinkin Ethan ”Ethan” Arnold oli avauspelissä täysin kateissa, kun pelaaja päätti sarjan +- tilaston näyttäessä jäätävät -31. Toiseen peliin pelin taso kuitenkin parani ja olikin tiiminsä tehokkain pelaaja. Kukaan tiimistä ei kuitenkaan noussut tarpeeksi esiin, jotta tämä olisi riittänyt voittoon.

evil geniuses tarvitsee tänään oman karttansa

Kumpikin tiimi pelaa hyvin vähän Overpassia, mutta Thieves on napannut yhden voiton tässä turnauksessa siinä. Geniuksen bannatessa Overpassin 100 Thieves joutuu valitsemaan Miragen ja Infernon välillä. Pelit ovat kuitenkin olleet huomattavasti laadukkaampia Infernossa vaikka tappioita on tullut. Valintointa odotan siis jenkeiltä Miragea ja ausseilta Trainia. Ratkaisijana perinteistä Dust2:sta.

cs:go pelivihje: evil geniuses – 100 thieves

100 Thieves on ansaitusti pelin ennakkosuosikki ja panoksen puuttuminen vastustajalta vain auttaa asiaa. Vaikka mahdollisesti Evil Geniuses saattaakin puskea pelin kolmeen karttaan niin on nähty turnauksen aikana, että vauhti loppuu silloin viimeistään kolmannessa kartassa. Thievesillä on varmasti kaikki halut jatkaa voittoputkeaan ja tässä hurmosvaiheessa heitä on hyvin hankala pysäyttää.

Pelivihje: 100 Thieves
Kerroin: 1.80 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 22:10 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia