CS:GO - ESL One: Road to Rio: FaZe - North
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL One: Road to Rio – Europen B-lohko pyöräytetään käyntiin ja vastakkain asettuvat tanskalainen North ja FaZe. FaZe lähtee karsintoihin allaan viides sija ESL Pro League Season 11 Europesta ja FaZen tasoisella tiimille tämä oli pettymys. North taas pelasi alkukuusta järjestetyssä Home Sweet Home Cupissa, jossa tiimi jakoi 3-4. sijat saksalaisen Sproutin kanssa hävittyään venäläiselle Spiritille välierissä 0-2 (15-19, 10-16).

Tiukat tappiot ovat olleet tuttuja fazelle viime aikoina

FaZen viimeisimmät pelit ovat olleet hyvin karvasta katsottavaa, kun Nikola ”NiKo” Kovač on antanut kaikkensa kantaakseen tiimiään voittoon. Tämä ei kuitenkaan ole riittänyt ja tiukkojen sarjojen jälkeen FaZe joutui taipumaan viidestä Pro Leaguen kakkosvaiheen pelissä neljästi. Näihin lukeutuvat muun muassa 1-2 tappiot venäläiselle Natus Vincerelle, mousesportsille sekä ruotsalaiselle fnaticille.

Tanskalaiset ovat kuitenkin kuitenkin hieman heikompaa luokkaa kun edellä mainitut tiimit ja Kovačin yksilösuoritukset voivat hyvinkin olla tarpeeksi. Muun tiimin kuitenkin olisi hyvä olla turnauksen alusta asti vireessä, sillä lohkon voitosta kisaa muutama muukin erittäin kovatasoinen jengi.

Mikä on tanskalaisten vire peliin lähdettäessä?

North on ollut koko vuoden hyvin heittelevä suorituksensa kanssa ja vaikka tilastoista löytyy vakuuttava 2-0 voitto Natus Vincerestä maaliskuun puolelta niin on nolojakin tappioita tullut.

Tanskalaiset ovat aina hyvin iso kysymysmerkki turnauksiin lähtiessä ja vaikka Mathias ”MSL” Lauridsen on tunnettu siitä miten tuntee vastustajansa temput läpikotaisin ennen pelin alkua niin tulivoima jää usein uupumaan.

Northin ensimmäiset puolet peleissä ovat myös yleensä huomattavasti vahvempia, mutta toisella puoliskolla vastustajan saadessa hyvä aloitus murtuu tanskalaisten selkäranka. Tämä on FaZen tasoista tiimiä vastaan valtava ongelma, sillä he pelaavat täysillä alusta asti.

KARTAT TULEVAT TUOTTAMAAN TANSKALAISILLE ONGELMIA

North pelaa kaikkia karttoja, mutta tänään se joutuu valitsemaan kahden ikävän vaihtoehdon välillä. Peli ei ole ollut parhaimmillaan Infernossa ja Miragessa ja FaZella näissä kummassakin kulkee. North kuitenkin oletettavasti bannaa Miragen sillä siinä ei olla hetkeen voittoa nähty. FaZe bannaa perinteisen Vertigonsa.

FaZe valitsee Miragen ja Infernon välillä riippuen siitä kumpi on vapaana. Northilta todennäköisin on Nuke ja ratkaisevana karttana nähdään Train.

CS:GO PELIVIHJE: FaZe – North

Tämä on näytön paikka FaZelle ja epätasaisesti suorittavaa Northia on pakko rankaista jos haluaa taistella jatkopaikasta. Kartat tulevat olemaan FaZen puolella ja pelivalintana tänään on FaZen -1.5

Pelivihje: FaZe -1.5
Kerroin: 1,92 Olybet 
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia