ESL Pro League: Astralis - OG
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

ESL Pro Leaguen keskiviikon myöhäisillan ottelussa vastakkain ovat kaikille tuttu tanskalaistiimi Astralis ja suomalaisten suosikkipojan Aleksi”Aleksib”Virolaisen kipparoima OG. Panosta ottelusta ei tule puuttumaan, sillä molemmat joukkueet ovat lohkossa tällä hetkellä 4-5 sijalla ainoastaan yhdellä voitolla. Illan ottelun voittaminen on siis elintärkeää molemmille joukkueille!

Astraliksen pelit ovat olleet onlinessa hyvin ailahtelevia ja koko vuoden 2020 alku on ollut tanskalaistiimille hyvin hankala. Edellisvuosina voitosta voittoon edennyt Astralis onkin hävinnyt tämän vuoden 14 pelatusta pelistään 6, mikä on joukkueelta hyvin harvinaista. ESL Pro Leaguen toisessa vaiheessa tanskalaiset ovat kokeneet jo kaksi tappiota Fnaticille ja Natus Vincerelle. Eilisillan 2-0 voitto FaZesta loi kuitenkin uskoa tanskalaisten peliin. Ottelussa Astralis ei näyttänyt haavoittuvaisuuttaan. Varsinkin Overpass-kartassa heidän pelinsä oli hyvin dominoivaa ja koneistomaista. Loppulukemat kartassa olivatkin 16-4. Astraliksen pelaajista jokainen suoriutui eilen hyvin tasaisella rintamalla, kun tapot jakautuivat vahvasti kaikkien pelaajien kesken. Tasaisuus ja tanskalaisten hyvin yhtenäinen pelityyli on tänäänkin iso etu joukkueelle.

”Aleksib” on saanut kasattua OG:sta hyvin yhtenäisen ja iskukykyisen joukkueen. Joukkue onkin kivunnut jo maailman rankingin 14. sijalle. Voitot esim. Fnaticista, Vitalitysta ja G2:ta antavat pelaajille varmasti paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Pitkäjänteinen ja hyvin tehty työ alkaakin tuottamaan tulosta ja OG:n taktiikat alkavat näyttämään hyvin hiotuilta ja toimivilta. Silmään pistävää onkin, miten hyvin he osaavat käyttää esimerkiksi valo- sekä savukranaatteja oikea-aikaisesti ja yhtenäisesti. OG:n pelaajista otteluun nostetaan esille heidän AWP-pelaaja Mateusz”mantuu”Wilczewski, joka on pelannut turnauksessa vakuuttavasti. ”Mantuun” liityttyä joukkueeseen, monet kyseenalaistivat hänen pelitaitojaan, mutta hän on osoittanut epäilijöille toisin. OG:n täytyy saada ”mantuun” ohella tänään koko joukkue pelaamaan parasta peliään turnauksessa, jos he mielivät haastaa taitotasoltaan paljon korkeammalla olevaa Astralista.

Karttavalinnoissa odotetusti Astralis tulee poistamaan Miragen ja OG inhokkikarttansa Vertigon. Astralikselle sopii lopuista jäljellä olevista valinnoista kartta kuin kartta, mutta uskon heidän valitsevan Nuken tai Overpassin väliltä. OG:lle valinta on todella tärkeä, sillä he tarvitsevat kaiken mahdollisen edun otteluparissa. OG:n karttavalinnaksi odotetaan heillä todella hyvin sujunutta Dust2-karttaa.

Ottelupari tulee tänään ratkeamaan puhtaasti yksilötaitoon, sillä molemmat joukkueet osaavat taktisen pelin todella hyvin. Astraliksen pelaajien tulivoima ja yksilötaidot ovat vain yksinkertaisesti todella paljon OG:n pelaajia edellä. Leveämpi karttavalikoima on myös iso etu tanskalaisille!

Pelivihje illan otteluun on Astraliksen puhdas voitto -1,5 map tasoituksella johon Betway tarjoaa 1.90 kertoimen! Kohteen voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Astralis – OG matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti