CS:GO - Dreamhack Masters Spring 2020 North America: Evil Geniuses - Gen.G
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Dreamhack Masters Spring 2020 – turnaus jatkuu Pohjois-Amerikan puolella B-lohkon toisen kierroksen ottelulla – vastakkain ovat tappiolla turnauksen aloittaneet joukkueet Evil Geniuses ja Gen.G. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Road to Rio – turnauksen lohkovaiheessa. Tuolloin ottelun voitti tiukan kamppailun päätteeksi kolmen kartan jälkeen Gen.G lukemin 2-1.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

joko evil geniuses muuttaa kurssiaan?

Viidestä edellisestä ottelusta neljä kertaa hävinnyt Evli Geniuses on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Suurin ongelma joukkueella on otteluiden ratkaisevilla hetkillä pelaaminen. Kaikki neljä tappiota ovat tulleet kolmen kartan jälkeen, joten isoista asioista ei ole kuitenkaan kyse. Suurin ongelma tulee itseluottamuksen suhteen ottelun ratkaisuhetkillä.

Turnauksen ensimmäinen ottelu ei tuonut poikkeusta viime aikaiseen pelaamiseen yhdysvaltalaisjoukkueelle. Kaksi ensimmäistä karttaa meni tasaisissa merkeissä, kun vastustaja yhdysvaltalainen Cloud9 voitti ensin oman karttavalintansa ja EG voitti tämän jälkeen omansa. Kolmannessa kartassa nähtiin valitettavasti ”ilkeiden nerojen” kohdalla tuttu tapahtuma – kartta alkoi erittäin huonosti ja ensimmäisen puoliskon aikana EG oli jo 12-3 perässä. Kohtalaisen comebackin joukkue onnistui tekemään, mutta loppuviimein Cloud9 hankkima etu riitti voittoon asti Trainin päättyessä lopulta 16-13 lukemiin.

Ottelussa parhaana pelaajana Evil Geniusesin puolelta oli tuttuun tapaan Vincent ”Brezhe” Cayonte, joka on ehdottomasti joukkueen tähtipelaaja. Maailman top-10 pelaajiin lukeutuva 22-vuotias tähti on jo pidemmän aikaa kannatellut joukkuettaan ja välillä näyttää siltä, että hän jää liian yksin onnistumisten osalta.

Pystyykö gen.g yllättämään jälleen?

Tylyn tappion ensimmäisessä ottelussa kokenut Gen.G on mielenkiintoinen joukkue seurattavaksi. Pelityyli joukkueella on erittäin viihdyttävä, mutta vastapainoksi monet helpolta näyttävät tilanteet muuttuvat vaikeiksi aggressiivisen pelityylin vuoksi. Eilisessä ottelussa australialaista 100 thievesiä vastaan tätä ei kuitenkaan nähty kuin ensimmäisessä kartassa.
Toinen kartta oli aika nopeasti ohi, kun aussit nappasivat huonommalla puolella 11 kierrosvoittoa ja näin ollen toinen puolisko oli silkkaa kosmettiikkaa. Toinen kartta Overpass päättyi lopulta selvästi aussien voittoon 16-8 lukemiin ja koko ottelu suoraan 2-0 pakettiin.

Eilisen ottelun paras pelaaja Gen.G joukkueesta oli ehdottomasti Sam ”som” Oh, joka keräsi kiitettävät 39 tappoa ja oli joukkueensa näkyvin pelaaja joka osa-alueella.

Gen.G on ollut tappiosta huolimatta hirmuisessa vireessä. Tämän sai joukkueet toisensa perään kokea RtR-turnauksessa, jonka yhdysvaltalaisjoukkue onnistui voittamaan. Varsinkin loppuottelu brasilialaista FURIA:ta vastaan oli huikea osoitus joukkueen kovuudesta.

Tämän iltaiseen otteluun Gen.G on bookkereiden silmissä altavastaaja, mutta RtR-turnauksen voittaja on osoittanut pystyvänsä voittamaan minkä tahansa joukkueen omalla mantereellaan.

muuttuvatko karttavalinnat edellisestä kohtaamisesta?

Joukkueiden edellisessä ottelussa karttoina toimivat Train, Nuke ja Dust2. Tänään karttavalinnat kuitenkin muuttuvat. Edellisen ottelun tapaan Gen.G saa huonomman sijoituksen vuoksi aloittaa bannimisen ja poistaakin molemmille inhokkikartaksi muodostuneen Overpassin. Tämä on Evil Geniusesille suuri etu, sillä he pääsevät niin sanotusti ilmaiseksi eroon tuosta kartasta ja bannaavat itse edellisen ottelun tapaan Miragen.

Gen.G käyttää oman karttavalinta vuoronsa valitsemalla pelattavaksi kartaksi jälleen Trainin, vaikka kokivatkin siinä eilen niukan tappion. Kartta on kuitenkin toiminut heille viimeaikoina muuten hyvin, joten hyvä valinta kaikinpuolin.
Evil Geniuses puolestaan muuttaa karttavalintaansa viime ottelusta ja valitsevat ottelun toiseksi kartaksi Infenon, jossa joukkueella on paras voittoprosentti (75%). Ratkaisevaksi kartaksi jätetään joukkueiden toimesta Dust2, jota molemmat joukkueet ovat pelanneet monta kertaa. Kartta-arviot siis tänään (Train Gen.G pick), (Inferno EG pick) ja (Dust2 decider).

CS:GO PELIVIHJE: Evil geniuses – GEN.G

Tähän otteluun pelivalinta on selkeä. Perustelut kohteelle ovat ne, että molemmat joukkueet ovat viimeisestä viidestä ottelustaan menneet neljästi kolmanteen karttaan. Tätä ei tule olla huomioimatta, kun pelivalintaa tekee. Edellinen kohtaaminen meni myös kolmeen karttaan, joten tasaisesta otteluparista on tänäänkin kyse.

Pelivihje: Yli 2.5 karttaa
Kerroin: 1.90  Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava
Aika: 22:10
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia