CS:GO - ESL One: Road to Rio: Gen.G - Cloud9
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio: North American välierät pyörähtävät tänään myöhään illalla käyntiin. Ensimmäisessä välierässä ottavat yhteen amerikkalaisjoukkueet Gen.G ja Cloud9. Ottelu on molemmille hyvin tärkeä, sillä panoksena on finaalipaikka. Molemmilla joukkeilla on varmasti halu nousta NA:n ykkösjoukkueeksi. Paikka tämän näyttämiselle on finaalissa, kun vastaan tulee maailman huippujoukkueista joko Furia tai Liquid.

Gen.g:llä revanssin paikka ?

Gen.G pelasi Road to Rion lohkovaiheessa todella hyvin ja voittikin oman lohkonsa. Ainoan tappion amerikkalaisjoukkue koki juurikin Cloud9:a vastaan. Peli oli hyvin tasainen, Gen.G:n peli kaatui omiin virheisiin. Oli silmin nähden huomattavaa, että lohkovaiheen heikoin peli osui heillä juuri Cloud9:a vastaan. Muut pelit lohkovaiheessa olivat Gen.G:ltä suvereeneja esityksiä, kun maailman kärkijoukkueista kaatui mm. Evil Geniuses ja 100 Theaves.

Gen.G hamuaa illan ottelusta varmasti voittoa, sillä viimeisimmät pelit Cloud9:a vastaan eivät ole menneet heiltä putkeen. Gen.G on joukkueena hyvin tulivoimainen ja parhaina päivinä valmis haastamaan maailman top-10 joukkueita. Joukkueesta löytyy taitoa ja osaamista monelta osa-alueelta ja yksi esimerkki tästä on joukkueen kanadalainen ingame leader Damian”daps”Steele. ”Daps” on hyvin kokenut pelaaja ja on pelannut monissa amerikkalaisissa joukkueissa. Vaikkei ”dapsia” usein nähdä tilastoissa joukkueen parhaimmistossa, on hänen taktiikkansa ja joukkueen johtaminen todella vahvaa.

Tulivoimaa Gen.G:ltä löytyy laajalta materiaalilta. Yksi joukkueen tärkeä palanen onkin Timothy”autimatic”Ta, joka pystyy kantamaan joukkuetta henkilökohtaisilla suorituksillaan voittoa kohti. Cloud9:n pitää olla varovainen ”autimaticin” kanssa, sillä hän voi kääntää yksin koko ottelun suunnan, missä tahansa pelin vaiheessa.

Cloud9:n peli ollut ailahtelevaa!

Cloud9:n pelit ovat olleet ailahtelevia ja joukkueen suurin ongelma onkin tasainen suorittaminen. Lohkovaiheessa nähtiin, kuinka C9 pystyi kukistamaan esim. Evil Geniusesin sekä Envyn tapaiset joukkueet huikealla esityksellä. Vastapainona joukkue koki tappion selvästi heikommalle amerikkalaistiimi Triumphlle.

Cloud9 on voittanut viidestä pelatustaan ottelusta Gen.Gn neljästi. Tällä hetkellä kuitenkin C9:n peli on hyvin ailahtelevaa. Heikkoja pelejä sekä ”kommunikaatiokatkoksia” tulee peleissä aivan liikaa ja ne maksavat joukkueelle monia roundeja sekä pahimmissa tapauksissa kokonaisia pelejä. C9:n paras pelaaja on viimeisen kolmen kuukauden aikana ollut Ricky”floppy”Kemery, jonka rating on 1.16. C9 tarvitsee tänään koko joukkueen ”floppyn” ohella hereille pelin alusta lähtien, sillä Gen.G mielii varmasti revanssia lohkovaiheessa koetusta tappiosta ja antaa tänään ottelussa kaikkensa.

kartaT noudattelevat tuttua kaavaa!

Karttavalinnoissa ei pitäisi olla yllätyksiä, kun Gen.G poistaa inhokkikarttansa Overpassin ja Cloud9 Miragen. Gen.Gn valinnaksi voidaan olettaa Nukea, joka on sujunut heillä hyvin, joukkueiden viimekohtaamista lukuunottamatta. C9:n valinta kohdistuu mitä luultavimmin Dust2-karttaan, jossa heillä on kova voittoprosentti viimeisistä kuudesta ottelusta.

MUISTA MYÖS OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFLEEN TÄÄLTÄ

cs:go pelivihje: gen.g – cloud9

Amerikkalaisjoukkueiden väliset taistot tunnetaan kiihkeinä ja tasaväkisinä. Tänäänkin on siis odotettavissa tasainen ottelusarja. Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet Gen.G:n altavastaajaksi ja tähän on tartuttava! Gen.G:n peli on ollut kokonaisuudessaan C9:n verrattuna varmempaa ja myös materiaalietu on heidän puolellaan. Pelikohteeksi valitaan siis Gen.G:n ottelusarjan voitto ML-kohteena!

 Pelivihje: Gen.G ML 
Kerroin: 1.95  Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
 ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia