CS:GO - Dreamhack Masters Spring 2020 North America: Liquid - Chaos
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Dreamhack Masters -turnaus alkaa Euroopan lisäksi myös Pohjois-Amerikan puolella tänään. Lohkoformaatti toimii samalla tavalla molemmissa turnauksissa. Eli ensin pelataan kaikki A-lohkon ottelut ja tämän jälkeen B-lohko saa vuoronsa. Pohjois-Amerikassa lohkoja on kaksi, kun taas Euroopan puolella niitä on neljä. Ensimmäisen ottelu Pohjois-Amerikan A-lohkossa on samantien mielenkiintoinen, sillä HLTV:n rankingista sijalta kuusi löytyvä Liquid kohtaa hieman sekavassa, mutta nousujohteisessa formissa olevan Chaosin.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

Liquid revanssi mielessä kohti uutta turnausta.

Road to Rio -turnaus ehti pari päivää sitten vasta loppua, kun Liquidillä olisi uusi turnaus edessään. Toki nykymaailman tilassa turnausrasitusta ei samalla tavalla tule, koska ei ole matkustamista tai muuta vastaavaa. Edellisen turnauksen tulos oli kuitenkin yhdelle ennakkosuosikeista olevalle joukkueelle pettymys. Sijoitus neljä oli loppujen lopuksi heikko varsinkin siitä syystä, että turnauksen ykkössijoitettu ei pystynyt haastamaan välierissä brasilialaista FURIAa juuri ollenkaan.

Turnauksen viimeisessä ottelussa, joka käytiin sijoista 3-4. Liquid hävisi hieman nolosti Cloud9 joukkueelle, sillä ensimmäisessä kartassa Liquid oli selkeästi niskan päällä ja voitti vastustajansa karttavalinnan tylysti 16-5. Seuraavat kaksi karttaa olivat selkeästi tasaisempia, mutta Liquid pelasi ratkaisuhetket erittäin surkeasti ja loppujen lopuksi hävisi ottelun 2-1.

Nyt on kuitenkin taas uusi mahdollisuus taistella turnausvoitosta, eikä Liquidia kannata todellakaan laskea ulos ennakkosuosikeista. Parannusta odotetaan erityisesti supertähti Jake ”Stewie2K” Yipin osalta, sillä huippupelaaja ei todellakaan ollut turnauksessa parhaimmillaan. Etenkin pudotuspeleissä suorittaminen oli erittäin vaisua, joten potentiaalia kuitenkin joukkueessa vielä riittää.

Hankala vastustaja on kuitenkin Liquidilla vastassa, sillä Chaosista ei ole hirveästi demoja esillä. Onkin todennäköistä, että amerikkalaisjoukkue lähtee ihan default taktiikoilla liikkeelle ja luottavat tulivoimaansa rehdissä 1v1 tilanteissa.

onko chaos turnauksen musta hevonen?

Yhdysvaltojen lipun alla myös pelaava Chaos on erittäin mielenkiintoinen joukkue tähän turnaukseen. A-lohko on tasoltaan erittäin kova ja kolmen joukkoon pääsy on todellakin kiven alla, sillä näiden kahden joukkueen lisäksi lohkossa on brasilialaiset FURIA ja MIBR.

Chaos on kuitenkin osoittanut ESEA MDL Season 34 North America liigassa, että ainakin paras yhdestä systeemillä pelatuissa otteluissa joukkue on ollut yksi ylitse muiden. Taso ei tietenkään ole siellä maailman kärkeä, mutta ylivoimaista meno on kuitenkin ollut. Kuudesta pelatusta ottelusta Chaos on onnistunut voittamaan viisi. Nyt kuitenkin vastustajan taso nousee, mutta yllätysmahdollisuus on hyvinkin mahdollinen varsinkin omassa karttavalinnassa.

Joukkue saattaa alkuun kuulostaa tuntemattomalle suuremmalle yleisölle, mutta suomalaiset muistavat joukkueen varmasti Flashpoint 1 -turnauksessa, jossa se muistetaan varsinkin pelaajasekoiluistaan. Nyt on kuitenkin rosteri taas vakiintunut, kun viimeisimpänä joukkueeseen sopimuksen teki Jonathan ”Jonji” Carey. Kanadalaispelaaja on vakuuttanut joukkueen varsinkin ensimmäisissä peleissä ESEA liigassa, mutta nyt testi tulee olemaan maailman huippua.

Erittäin mielenkiintoinen seurattava on joukkueen toinen kanadalainen Joshua ”steel” Nissan, joka on joukkueen ehdoton tähtipelaaja. Ristitiitaisia tunteita pelaaja kuitenkin herättää, sillä kanadalainen on tällä hetkellä bannattu kaikista Valven turnauksista johtuen ottelun fiksaamisesta. Pelaajana ”steel” on kuitenkin erittäin kovatasoinen ja varsinkin tuolla tier 2-3 tasolla dominoi servuja miten tahtoo.

Karttavalinnat luovat ottelusta mielenkiintoisen!

Karttavalintojen kanssa aloitteen pääsee tekemään Chaos. Altavastaajana otteluun lähtevä joukkue bannii Vertigon, tämä on joukkueen automaattinen banni jokaiseen otteluun tällä hetkellä. Liquid bannii karttavalikoimista Trainin, joka on taas Liquidin instaban. Pelattavat kartat ovat tänään Chaosin valitsema Inferno, jossa joukkueen voittoprosentti on 83% kuuden pelatun ottelun jälkeen. Liquid valitsee toiseksi kartaksi Nuken, johon lähtevät erittäin suurena ennakkosuosikkina. Ratkaisevaki kartaksi joukkueet jättävät Miragen, joka sopii molemmille kohtuullisesti.

OSALLISTU OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN >>

CS:GO PELIVIHJE: Liquid – Chaos

Turnauksen ensimmäiseen otteluun lähdetään hakemaan pientä yllätystä yli 2.5 karttaa kohteella. Chaosin karttavalinta on erittäin otollinen paikka yllättää Liquid, vaikka aiemmat pelit ovatkin olleet selkeästi huonompia joukkueita vastaan. Chaosin tähtipelaaja ”steel” pystyy kuitenkin parhaimmillaan haastamaan yksinkin maailman parhaimpia joukkueita, ja turnauksen ensimmäinen ottelu on hyvä paikka yllättää.

Pelivihje: yli 2.5 karttaa
Kerroin: 3.05 Olybet
Panos: ★ ☆ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava
Alkamisaika: 22:10
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia