CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: MIBR - FaZe
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Tänään selvitetään kuka tippuu B-lohkosta toisena tiiminä, kun fnatic tiputti eilen Hereticsin. Putoamista vastaan taistelevat brasilialainen MIBR ja FaZe. Voittaja kohtaa AstralisVitality pelin häviäjän.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

onko g2:sta vastaan tullut tappio saatu pyyhittyä mielestä?

Avauskierroksella brassit kohtasivat ranskalaisen G2:n ja peliin lähdettäessä oli selvää ettei MIBR tule paljoa mahtamaan. Tulos olikin lopulta vielä pahempi kuin olisi voinut olettaa, sillä ranskalaiset hävisivät koko sarjan aikana vain kuusi kierrosta. MIBRiltä ainoa joka tuntui edes hieman olevan hereillä oli Vito ”kNgV-” Giuseppe, mutta ei hänkään onnistunut pääsemään edes positiiviselle.

Nyt on tietenkin uusi peli ja heikompi vastus vastassa, mutta kuinka paljon uskoa voi tuon esityksen jälkeen laittaa MIBRin viisikkoon. Kaiken pelissä on pitänyt parantua ja tämmöisiä hyvin harvoin nähdään saman turnauksen aikana.

fazen pitää saada peli kulkemaan

FaZen pelistäkään ei paljoa positiivista voi löytää, mutta sentään tiimi yritti tehdä pelistä tiukan. Viime aikoina kovaan vireeseen päässyt tanskalainen Heroic ei sarjaa liikaa halunnut venyyttää ja teki selvää FaZesta 2-0 tuloksella.

Markus ”Kjaerbye” Kjærbyen FaZe debyytti meni siis urakalla pieleen ja pelaajan omistakaan tilastoista ei paljoa voi puhua. FaZessa on kuitenkin yhden pelaajan pakko alkaa parantamaan peliään enemmän kun kenenkään ja se on Marcelo ”coldzera” David. Brassi oli aikoinaan yksi pelin parhaimpia pelaajia, mutta tätä tasoa ei ole pitkään aikaan nähty. Avauspelissä coldzera oli tiiminsä yksi heikoimpia suorittajia jälleen, mutta nyt olisi oiva mahdollisuus näpäyttää vanhoja tiimiläisiä pelaamalla edes jotenkin hyvän näköistä kynäriä.

kartat ovat tänään fazen puolella

Kartat tuskin tuottavat tänään isoja yllätyksiä. FaZelta on yleensä nähty Vertigo bannina, mutta MIBRin eilisen esityksen jälkeen Mirage ei todellakaan ole huono vaihtoehto bannina. MIBRiltä taas nähdään perinteinen Nuke. Valintoina FaZen fiksuin vaihtoehto on Overpass ja MIBRiltä hyvää vaihtoehtoa ei löydy, joten oletan tiimin valitsevan Dust2:n. Ratkaisijaksi jäisi Inferno.

cs:go pelivihje: mibr – faze

Pelissä kohtaavat kaksi erittäin surkeasti pelaavaa tiimiä, mutta jommankumman on pakko voittaa tänään. Kartat pelaavat tässä kohtaa todella ison osan ja ne ovat tänään FaZen eduksi. MIBRin esitys G2:sta vastaan oli myös niin surkeaa, että heihin ei luottoa tänään pysty pistämään yhtään. Myöskin FaZen tason on pitänyt tippua vielä reilusti Heroic pelistä, jos brasilialaiset haluavat jotain edes saada irti pelistä. Tästä syystä tänään laitetaan usko FaZeen ja siihen ettei MIBR ole kokenut vuosisadan palautumista.

Pelivihje: FaZe -1.5
Kerroin: 2.00 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30 
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia