ESL Pro League: Astralis - mousesports
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan ainokaisessa Euroopan Pro League pelissä yhteen ottavat tanskalainen Astralis ja mousesports. Voittaja etenee finaaliin haastamaan ruotsalaisen fnaticin ja taistelemaan 75 000 dollarin lisäpotista.

Tiimit kohtasivat vain pari päivää sitten viimeksi ja peli oli täysi nolaus mousesportsille. Hiirilauma sai kasaan vain neljä kierrosta kahteen karttaan ja iso kysymys on mitä tapahtui pelissä. Tiimi ei näyttänyt yrittävän kunnolla missään kohtaa ja se on hyvin kummallista huomioiden, että paikka tähän vaiheeseen ei ollut vielä varmistettu. Fnaticin 2-0 voitto venäläisestä NaVista kuitenkin pelasti mousesportsin, koska vaikka NaVi ja mouz olivat tasapisteissä niin mouz oli voittanut tiimien keskinäisen kohtaamisen.

Astralikselta ei tietenkään voi ottaa mitään pois. Tanskalaiset tulivat serverille samalla ilmeellä kuin mitä heiltä nähtiin heidän parhaina aikoinaan. Tiimin tehokkaimpana pelaajana hääri Emil ”Magisk” Reif jolla sarjan päätteksi +/- tilasto näytti vakuuttavaa +25 ja ADR peräti 107.4. Muu tiimi ei tietenkään huonoa peliä myöskään pelannut, mutta tappoja on mahdollista saada vain rajallisesti noinkin lyhyen sarjan aikana.

Ensimmäiset bannit tulevat varmasti olemaan samat kuin torstaina, mutta valinnoissa tulee varmasti muutoksia. Overpassia ja Miragea ei siis tulla tänäänkään näkemään. Mousesports luotti viimeksi Dust2:seen, mutta tänään tuskin haluavat koittaa onneaan uusiksi siinä. Train on todennäköisin valinta mouzilta tänään sen sijaan ja tanskalaisilta torstain tapaan Inferno. Kolmatta karttaa eli Nukea ei viimeksi ehditty nähdä ja oletan sen tänään jälleen jäävän ratkaisijaksi.

Kertoimet eivät ole täysin romahtaneet tanskalaisten eduksi ja mousesports tulee varmasti tänään paremmalla ilmeellä peliin kuin torstaina. Paljon on kuitenkin pitänyt muuttua ja ei ole mitään syytä miksi Astralis tulisi peliin yhtään heikommin.

Tästä syystä lähdetään tänään tanskalaisten matkaan ja heidän -1.5 voittonsa saa Betwaylta pienen ylikertoimen 2.15. Sitä pystyt pelaamaan täältä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Astralis – mousesports matsi käynnistyy tänään kello 19:25 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia