CS:GO - Dreamhack Masters Spring 2020 North America: MIBR - FURIA
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

DreamHack Masters Spring 2020 – North American A-lohko käynnistettiin eilen Chaoksen ja Liquidin osalta ja nyt vuorossa ovat kaksi lohkon brasilialaista tiimiä.

onko pelaajavaihto ratkaisu mibrin ongelmiin?

Eilen illasta MIBR ilmoitti siirtäneensä Ignacio ”meyern” Meyerin penkille. Sharksissa ja Isuruksessa vakuuttanut argentiinalainen ei missään kohtaa täyttänyt odotuksia. 17-vuotias korvattiin TeamOnea edustaneella Alencar ”trk” Rossatolla.

MIBRin yritykset löytää ratkaisua tiimin ongelmiin korvaamalla viidettä pelaajaa eivät ole tuottaneet menestystä ja ehkä viimeinkin olisi aika miettiä tiimin muiden pelaajien kohtaloita. Gabriel ”FalleN” Toledo ei ole saanut tiimiään lähellekään sitä tasoa mitä brasilialaisen johtamilta viisikoilta on vuosien saatossa nähty.

Edellinen turnaus päättyi jälleen aikaisin, kun tiimi jäi kolmen parhaan ulkopuolelle Road to Rio – North American B-lohkossa.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

hakeeko furia jatkoa hyvälle vireelleen?

FURIA on jo hetken aikaa pitänyt itsellään brasilian parhaan tiimin titteliä ja syystäkin. Tiimin jokainen pelaaja voi nousta ratkaisevilla hetkillä esiin ja tätä nähtiin koko Road to Rion ajan. Finaalissa kuitenkin Gen.G oli lopulta vahvempi 2-1.

Tämä oli kuitenkin tiimin ainoa tappio koko turnauksen aikana ja hävisi vain neljä karttaa seitsemään peliin. MIBRin vaihdettua pelaajaa ovat taktiikat hieman ruosteessa ja tiimin johtajalla Andrei ”arT” Piovezanilta ei pitäisi liikaa vaatia keksiä kikkoja kaataa MIBRiä jälleen.

Kartat tänään paljolti furian eduksi.

Dust2 ja Nuke ovat kaksi varmaa karttaa joita ei nähdä tänään ainakaan. Muissa kartoissa MIBRillä on hyvin paljon vaikeuksia saada itselleen etua ja valitsevat varmasti viime kerran tapaan Infernon joka päättyi tiukasti FURIAlle 16-14. FURIAlta nähtiin viimeksi valintana Vertigo, mutta Overpass on myös erittäin hyvä vaihtoehto tiimille. Ratkaisijana oletan Trainia.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ >>

cs:go pelivihje: MIBR – FURIA

FURIA on pelin selvä ennakkosuosikki ja syystä. Pelaajavaihto näkyy tänään varmasti MIBRin pelissä ja FURIA saa peliin lähdettäessä yllättävän korkeaa kerrointa. Tiimien tulokset puhuvat selvää kieltä vireistä ja pelaajien yksilölliset tasoerot ovat myös aivan selkeät. Voittajasta ei tänään pitäisi olla epäillystä ja FURIAn pitäisi pystyä päättämään myöhäisillan kamppailu puhtaasti kahdessa kartassa.

Pelivihje: Kartat: FURIA -1.5
Kerroin: 2.57 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 22:10 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia