CS:GO - DreamHack Open Summer 2020:: Complexity - forZe
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Päivän ensimmäisessä DreamHack Open Summer 2020 Europen kamppailussa yhteen ottavat Complexity ja venäläinen forZe. Complexity ei ole pelannut virallista peliä sitten kesäkuun lopun, mutta forZe on nähty toiminnassa Eden Arena Malta Vibes Cup 6:ssa. Venäläiset ovat tällä hetkellä selvittäneet tiensä välieriin asti.

kuinka kovaan vireeseen blamef on valmistanut tiiminsä?

Tiimin johtaja Benjamin ”blameF” Bremer antoi muutama päivä sitten kommenttia, ettei pelaaja ole tauonkaan aikana unohtanut Counter-Strikea. Tanskalainen sanoi katsoneensa demoja aktiivisesti koko tauon ajan ja ei sanojensa mukaan koe loppuun palamista. Tämä on valtava etu varsinkin näissä ensimmäisissä turnauksissa, joissa tiimit saattavat alkuun olla hieman ruosteessa.

Tämä tulee varmasti näkymään selvästi pelissä, sillä johtajalla on ollut selvää analysoitavaa viime päivinä pelatuista ForZen peleistä. Venäläisillä tätä mahdollisuutta tietenkään taas ei ole.

pystyykö forze saamaan tuloksia korkeamman tason tiimejä vastaan

ForZen voitot ovat olleet kovan työn takana viime aikoina ja nyt vastustajan taso vain kovenee, kun Complexity löytyy peräti 18. sijaa ylempänä. ForZen iskunpaikka tänään on vahvassa yksilösuorituksessa, mutta tämäkin voi osoittautua isoksi ongelmaksi. Viime pelissä Nordavindia vastaan Bogdan ”xsepower” Chernikov ja Andrey ”Jerry” Mekhryakov ottivat tiiminsä olkapäilleen, mutta tämäkään ei riittänyt voittoon. Kumpikin pelaaja rikkoi heittämällä 100 ADR:n rajan, mutta jatkoilla Nordavind oli kovempi 17-19.

Complexity on tänään kartoissa vahvoilla

Kartat suosivat tänään vahvasti Complexitya ja valintana tiimiltä oletan Dust2:sta. Tiimillä on uskomaton 94 voittoprosentti kuudentoista pelatun kartan jälkeen viimeisen kolmen kuukauden aikana. Bannina nähdään perinteinen Overpass. ForZelta bannina tulee olemaan Vertigo ja valintana voidaan olettaa tiimin lempikarttaa Infernoa. Ratkaisijaksi jäisi Mirage, mutta sinne asti tuskin mennään.

cs:go pelivihje: complexity – forze

Pelin voittajasta ei ole suurempaa kysymystä ja puhtaaseen peliinkin voidaan täysi luotto asettaa. Tulivoimassa Complexity on huomattavasti vastustajaansa edellä ja jos blameF:n puheisiin on uskominen niin johtaja on valmistautunut turnaukseen koko pelaajatauon ajan. Lähdetään metsästämään tänään siis Complexityn puhdasta voittoa.

Pelivihje: Complexity -1.5
Kerroin: 2.25 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
DreamHackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 14:00 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia