CS:GO - ESL One: Road to Rio: c0ntact - Godsent
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio – turnaus jatkuu tänään taas monilla otteluilla. Suomalaisittain katsottuna mielenkiintoa nostaa ehdottomasti ENCEn peli, mutta samaan aikaan pelataan myös kahden suomalaisedusteisten joukkueiden välinen kamppailu. Vastakkain ovat tietenkin c0ntact ja Elisa Invitational turnausta samalla pelaava Godsent. Kaikki suomalaiset siis tulessa tänään samaan aikaan, joten seurattavaa riittää alkuillassa.

Voittaako c0ntact peliäkään turnauksessa?

B-lohkon pohjilta löytyvä Otto ”ottoNd” Sihvon edustama c0ntact on aloittanut turnauksen erittäin huonosti. Tilastot näyttävät tylyä sanomaa, kun kolmen ottelun jälkeen voittosarake on vieläkin nollassa. Tilannetta ei varsinaisesti helpota se, että c0ntact on pelannut otteluista kaksi ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan. Tappiot ovat tulleet Copenhagen Flamesia, Movistar Ridersia ja viimeisimpänä Mousesportsia vastaan.

Kaikki ottelut ovat päättyneet kolmen kartan jälkeen c0ntactin tappioon. Positiivisia asioita on erittäin hankala otteluista löytää, kun edellinenkin peli ”hiiriä” vastaan oli ensimmäisen kartan jälkeen kammottavaa. Tästä kertoo se, että c0ntact sai kahden seuraavan kartan aikana yhteensä kolme kierros voittoa. Tilanne jatkoa varten on erittäin tylyä, kun vastustajat vain kovenevat lohkon edetessä. Tämä ei lupaa erityisemmin hyvää rämpivälle joukkueelle.

onko otteluruuhka uhka vai mahdollisuus godsentille?

Godsent löytyy RTR-turnauksen B-lohkon sijalta kolme. Voittoja Jesse ”zehN” Linjalan Godsent on tässä turnauksessa napannut kolmesta ottelusta kaksi. Turnaus on siis lähtenyt käyntiin positiivisesti, mutta kuten edellisessä vihjeessä mainittiin, niin Godsent selvisi säikähdyksellä Copenhagen Flamesia vastaan. Voitot kuitenkin lasketaan ja tällä hetkellä näyttää erittäin hyvältä, kun joukkue taistelee paikasta neljän parhaan joukossa.

Seuraavat päivät Godsent kohtaa kuitenkin otteluruuhkaa, sillä tiimi tosissaan pelaa samaa aikaan Elisan järjestämää Blast-turnausta. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten tämä vaikuttaa joukkueen pelaamiseen. Eilen Godsent pelasi kolme bo1 kamppailua turnauksessa ja hävisi niistä jokaisen. Onkin mahdollista, että hyvin lähtenyt RTR-turnaus on nyt isoin kiinnostuskohde.

Toissa päivänä Godsent nappasi kuitenkin vakuuttavan voiton tanskalaisesta North:sta. Kolmeen karttaan venynyt ottelu oli hyvä osoitus siitä, että Godsent on tosissaan menossa turnauksen pudotuspeleihin ja todennäköisesti myös majoreille asti. Ottelusta täytyy myös nostaa suomalaisonnistumisia esille, sillä ”zehN” laittoin tilastoihin huimat 71 tappoa ja pelasi servun parhaimmalla ratingilla 1,36.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

karttavalinnoissa ei yllätyksiä nähdä!

Godsent on tämän illan ottelussa paljon laajemmalla karttapoolilla liikenteessä. Etua lisää se, että heidän instaban kartta on Mirage, joka olisi ollut c0ntactille elin tärkeä valinta. Toinen bannattu kartta c0ntactin puolelta on Overpass. Kaksi ensimmäistä pelattavaa karttaa ovat c0ntactin valitsema Inferno, jossa tiimin voittoprosentti on jopa 75%. Godsent valitsee kartaksi tänään Dust2, joka on turnauksen aikana sujunut hyvin. Kolmanneksi kartaksi eurooppalaisjoukkueet jättävät Nuken, jossa Godsent on vielä suurempi suosikki.

CS:GO PELIVIHJE: c0ntact – godsent

Otteluun c0ntact lähtee altavastaajana, mutta Miragen valinta antaa heille ison mahdollisuuden ottaa karttavoitto. Tämä on myös toteutunut aiemmissa peleissä, joten ei ole syytä epäillä karttavoittoa tänään. Godsent tulee myös voittamaan oman karttavalintansa suurella todennäköisyydellä, joten paras pelikohde otteluun on yli 2.5 karttaa.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5 
Kerroin: 2.00 Betway
Panos: ★ ★ ★☆ ☆
ESL C Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia