CS:GO - DreamHack Open Summer 2020: Heroic - Mad Lions
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Pelaajat ovat lomansa lomailleet ja tänään palataan tositoimiin, kun Euroopassa käynnistyy parin viikon mittainen DreamHack Open Summer 2020. Turnausta pelataan myös Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Euroopassa pelit käynnistyvät jo 14:00, mutta tässä vihjeessä katseet suunnataan illan toiseen kamppailuun jossa tanskalaiset Heroic ja MAD Lions ottavat yhteen.

Lionsin tuore hankinta herättää kysymyksiä

Vain muutama päivä ennen turnauksen alkua tanskalaiset varmistivat vahvistaneensa rivejään puolalaisella Pawel ”innocent” Mocekilla. Pelaaja siirtyi Lionsin kokoonpanoon puolalaisesta Illuminarista. Innocent ei kuitenkaan ollut tiimin ensimmäinen vaihtoehto, kun alunperin tiimi halusi Jonas ”Lekr0” Olofssonin liittyvän joka kuitenkin valitsi Northin Lionsin sijaan.

Mahdolliset kieliongelmat nostavat myös nyt päätänsä, sillä tiimi joutuu tästä eteenpäin kommunikoimaan englanniksi. Tämä tulee varmasti näkymään pelissä varsinkin alkuvaiheessa ja Heroic haluaa varmasti tätä hyödyntää.

kuinka valmis heroic pystyy lopulta olemaan?

Heroic tietää olevansa pelin selvä ennakkosuosikki tänään, mutta onlinessa on ennenkin nähty noloja nukahtamisia. Avauskierrokset tarjoavat usein yllätyksiä ja varsinkin uusi pelaaja pakottaa Lionsin pelaamaan enemmän PUG tyylistä peliä joka voi yllättää Heroicin

Heroic kuitenkin näytti ennen taukoa hyviä otteita kovempia tiimejä vastaan. Lopulta käteen jäi cs_summit 6:sta neljäs sija ja tiimi ei varmasti lähtenyt tauolle aivan maatansa myyneenä. Tiimin kokenut johtaja Casper ”cadiaN” Møller on varmasti valmistellut tiiminsä hyvin tulevaan turnaukseen ja pelaaja myös tietää mihin vastustajan aliarvioiminen johtaa.

joutuuko mad lions luottamaan tuttuun ja turvalliseen?

MAD Lions ei ole viime kuukausina aivan liikaa pelannut, joten virallisista peleistä ei aivan liikaa tilastoja ole mitä katsella. Uusi pelaaja myös melkein pakottaa tiimin menemään tutuilla ja turvallisilla joten bannina heiltä oletan Dust2:sta. Valintana taas Nuke, joka on kuitenkin hyvä myös Heroicille. Heroicilta taas nähdään perinteinen Overpass bannina ja valintana Inferno joka on ollut todella heikko MAD Lionsille. Ratkaisijaksi voisi odottaa Miragea joka on melko tasainen molemmille.

CS:gO PELIVIHJE: Heroic – mad lions

Ennen Innocentin lisäystä Lionsin kokoonpanoon peli oli paperilla huomattavasti tasaisempi, mutta nyt on hyvin hankala pistää yhtään luottoa tanskalaisten suoritukseen. Kommunikointi tulee varmasti tökkimään ja vaikka Innocent oli vanhassa tiimissään viime kuukausina hyvässä vireessä niin tiimi ei pelannut kovemman tason tiimejä vastaan paljoa. Tästä syystä tänään lähdetään täydellä luotolla Heroicin matkaan ja haetaan suoraa kahden kartan voittoa.

Pelivihje: Heroic -1.5
Kerroin: 2.15 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
DreamHackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 17:00 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia