Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Puolassa pelattava suurturnaus IEM Katowice 2020 käynnistyy tänään ja toisena A-lohkon viimeisistä peleistä nähdään kohtaaminen australialaisen Renegadesin ja ruotsalaisen fnaticin välillä.

Fnatic lähtee turnaukseen allaan yli kahden kuukauden tauko, kun ruotsalaiset on nähty toiminnassa viimeksi joulukuun alkupuolella. Tuolloin he taipuivat mousesportsille selvästi 0-3 ESL Pro League Season 10 Finalsissa. Tauon jälkeen peli voi olla alkuun hieman ruosteessa, mutta se ei muuta faktaa siitä että fnatic on selvä ennakkosuosikki tässä kohtaamisessa.

Renegadesin viime turnauksesta on nyt miltei kuukausi, kun aussit taipuivat saksalaiselle BIGille DreamHack Open Leipzig 2020:n finaalissa 0-2. Monille tuli yllätyksenä kuinka pitkälle Renegades eteni turnauksessa vaikka vastus ei ollutkaan järin kovaa tasoltaan.

Tänään vastaan asettuu kuitenkin täysin eri tason vastus, kun fnatic majailee tällä hetkellä maailmanlistoilla neljäntenä. Ruotsalaiset lähtevät peliin ansaitusti ennakkosuosikkina, sillä he ovat joka osa-alueella vastustajiaan edellä. Maikil ”Golden” Selimin paluu palautti tiimin huipputasolle ja tänään avausvoitto toisi vain jatkoa tähän.

Kummallakin tiimillä on muutama kartta jossa eivät ole taipuneet kertaakaan, mutta vastustajien tasot ovat myös olleet eri luokkaa. Renegadesista tiedetään etteivät he pelaa Vertigoa ja eivät varmasti haluu haastaa ruotsalaisia siinä. Fnatic taas todennäköisesti bannaa Nuken. Fnaticilta odotan tänään valintana Miragea ja Renegadesilta Infernoa. Ratkaisijana Overpass jossa kumpikin tiimi on voittanut jokaisen pelinsä viimeiseen kolmeen kuukauteen.

Renegadesilla on mahdollisuudet rankaista fnaticia jos saavat vahvan alun, mutta vaikka se tapahtuisi on fnatic tunnettu siitä miten pystyy vääntämään pelit erittäin pahoista tilanteista edukseen. Yksilötaidossa fnatic on liikaa ausseja edellä ja peli tulee tänään ratkeamaan siihen.

Betway tarjoaa fnaticin puhtaalle 2-0 voitolle 1.80 kertoimen ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ★ ☆

Muut pelivaihtoehdot Betwaylta näet täältä.

Peli alkaa 16:30 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n toiselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti