CS:GO - ESL One: Road to Rio: G2 - FaZe
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

B-lohko tarjoaa illan mielenkiintoisimman pelin, kun maailmanlistan viidettä sijaa pitävä ranskalainen G2 kohtaa kahdeksannelta sijalta löytyvän FaZen.

Paljonko veljesten kohtaaminen tuo peliin lisäväriä?

FaZen Nikola ”NiKo” Kovač on ollut pidempään jo yksi maailman parhaita pelaajia, mutta tämän vuoden puolella parhaan Kovačin titteli on saanut kilpailua. Nemanja ”huNter-” Kovač on ollut tämän vuoden yksi parhaita pelaajia ja ollut iso syy ranskalaisten menestykseen.

FaZelta nähtiin torstaina nolo sulaminen tanskalaista Northia vastaan toisessa kartassa, kun tiimi johti peliä ensimmäisen puolen jälkeen 11-4. FaZe sai nimiinsä enää tämän jälkeen kaksi kierrosta ja tanskalaiset pakottivat pelin kolmanteen karttaan 16-13 voitolla Infernossa. FaZe kuitenkin hoiti kolmannen kartan ja sarjan nimiinsä 2-1 (16-11, 13-16, 16-11).

FaZen nuorukainen Helvijs ”broky” oli selvästi tiiminsä tehokkain ja muu tiimi olisi todellakin voinut suorittaa paremmin. G2 on askelta kovempi vastus ja samanlaiseen sulamiseen ei ole varaa jos haluavat toisen perättäisen voiton ottaa nimiinsä.

minkä vireen g2 nähdään tänään?

Tulivoimaa ranskalaisilta löytyy ja sitä nähtiin suomalaisen Jesse ”zehN” Linjalan edustamaa GODSENTiä vastaan, kun ranskalaiset hakivat puhtaan 2-0 (16-12, 16-6) voiton turnauksen avauspelissään. Koko tiimiltä nähtiin hyvää peliä ja ei olisi mitään syytä miksei sama jatkuisi tänään

Ranskalaisten yksi isoimpia vahvuuksia on myös ollut, että kuka vain on voinut toimia ratkaisijana. FaZella taas tämä on tökkinyt viime aikoina ja NiKon erinomaiset otteet ovat olleet ainoa joka tiimiä on pitänyt useissa peleissä mukana.

kartat suosivat tänään valitsijaansa reilusti

Kummatkin tiimit pelaavat kaikkia karttoja laajasti paitsi molemmilta löytyy yksi inhokki. Ranskalaisilla tämä on Overpass ja FaZella Vertigo.

Ranskalaisilla Inferno on ollut tappioton tämän vuoden puolella ja valintana voi sitä olettaa heiltä varsinkin FaZen viime tuloksen jälkeen. Mirage on ollut menestyksekäs FaZelle ja G2:n tulokset siinä ovat olleet hyvin heikkoja isompia tiimejä vastaan. Ratkaisevaksi kartaksi oletan jäävän Dust2:n tai Nuken.

CS:GO PELIVIHJE: G2 – FAZE

Pelistä on hyvin tasainen vääntö varmasti luvassa ja kertoimetkin ovat tämän puolella. Viime kohtaamisessa venyttiin kolmeen karttaan ja tänäänkin se on hyvin todennäköistä. Kartat myös tulevat suosimaan selvästi valitsijaansa ja tästä syystä lähdetään tänään hakemaan kolmen kartan trilleriä.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 1.94 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia