Elisa Invitational 2020: GODSENT - ENCE
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL Road to Rion ollessa käynnissä suunnataan katseet välillä Elisan järjestämään Elisa Invitational 2020:een. Päivän toisessa A-lohkon pelissä yhteen ottavat Jesse ”zehN” Linjalan edustama ruotsalainen GODSENT ja suomalainen ENCE.

paljonko uusi lisäys muuttaa encen peliä?

Reilu viikko sitten virallisesti ENCEn riveihin siirtynyt Elias ”Jamppi” Olkkonen nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa. Sami ”xseveN” Laasanen pelaa yhä majorin karsintapelit, mutta muissa turnauksissa Olkkonen tullaan näkemään täysiaikaisesti suomalaisten viidentenä.

Road to Rion peleissä ENCEn peli on ollut hyvin heittelevää ja pelin taso on muuttunut pelistä peliin. Aleksi ”allu” Jallin peli on kuitenkin kulkenut hyvin ja konkari tarjoaa hyvää tasaista suoritusta pelistä peliin. Olkkoselta on kovat odotukset, mutta pelkät kaksikon onnistumiset eivät tule kantamaan tiimiä pitkälle. Varsinkin Jere ”sergej” Salo on jo pidempään tarjonnut paljon heikompaa suoritusta kuin mitä 18-vuotiaalta odotetaan vanhojen näyttöjen perusteella.

kestääkö godsent encen mahdollisen hurmoksen?

GODSENT on viime aikoina näyttänyt melko hyviä otteita ja tänään niitä tullaan tarvitsemaan. Tiimin kokenut johtaja Kevin ”kRYSTAL” Amend on varmasti kuitenkin varautunut aggressiivisempaan ENCEen kokemattoman johtajan ja uuden pelaajan takia. Tulivoimaa tiimiltä löytyy haastaa suomalaiset. Pavle ”Maden” Bošković ei ole ollut aivan parhaimmillaan viime peleissä, mutta ratkaisijaksi ovat nousseet tarvittaessa zehN sekä mousesportsista tutuksi tullut Martin ”STYKO” Styk.

ketä kartta tänään suosii?

Alkulohkon pelit pelataan paras yhdestä ja tämä tarjoaa mahdollisuuksia isommillekin yllätyksille. Uudella pelaajalla pelatessa taktiikat eivät aina ole parhaimmillaan ja monimutkaisemmat jäävätkin yleensä uupumaan täysin. Dust2 olisi oiva kartta suomalaisille tilanteeseen nähden ja GODSENT tuskin paheksuisi sen pelaamista myöskään.

MUISTA MYÖS OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFLEEN TÄÄLTÄ!

CS:GO PELIVIHJE: GODSENT – ENCE

ENCE ei tarjoa voittoja tasaisesti, mutta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelit ovat venyneet viimeisille kierroksille asti. Uusi pelaaja ja melko kokematon IGL pakottaa ENCEn pelaamaan hieman aggressiivisempaa peliä ja parhaina päivinä pelaajilta löytyy tulivoimaa tukea tätä. GODSENT on kuitenkin varmasti varautunut tähän ja tasaista vääntöä voidaan jälleen olettaa näiden kahden välillä.

Pelivihje: Kierrokset: Yli 26.5
Kerroin: 1.95 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Elisa Viihde Sportin Twitch-kanava
Aika: 14:30
Kieli: Suomi

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Kuvalähde: Elisa

Jaa:

lisää samankaltaisia