CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: Heroic - G2
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Päivän ensimmäisessä ESL One Cologne 2020 Europen välierässä yhteen ottavat tanskalainen Heroic ja ranskalainen G2. Finaalissa tulee asettumaan vastaan NiPVitality pelin voittaja.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

toistaako heroic viime kerran esityksen?

Heroic lähtee peliin allaan vain yksi tappio turnauksessa, joka tuli juurikin G2:sta vastaan. Tuo peli olisi kuitenkin pitänyt hoitaa sillä tanskalaiset johtivat viimeistä karttaa 15-11 ja onnistuivat sulamaan pelin jatkoajalle jossa sitten menivät häviämään. Muuten turnauksessa Casper ”cadiaN” Møllerin johtama viisikko on ollut todella kovassa tikissä ja Complexitya ja fnaticia vastaan peli kulki erittäin hyvin.

Martin ”stavn” Lund on ollut ainoa tiimistä on joka edes jossain määrin suorittanut heikosti ja häneltäkään ei ole nähty kuin yksi todella heikko peli G2:sta vastaan.

onko g2 saanut kuviot kuntoon eilisen jälkeen?

Ranskalaiset kävivät eilen lähellä tappiota jälleen, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG pisti tiimin todella tiukille. Kolmannessa kartassa OG kuitenkin toisti Heroicin virheen ja onnistui sulamaan 15-10 johtoasemasta pelin jatkoille. G2 tietenkin hyödynsi jälleen mahdollisuutensa ja puski jatkoilla ohitse 19-17 voittoon.

Kukaan ranskalaisista ei ottanut edellisten pelien tapaan roolia ja varsinkin Nemanja ”nexa” Isaković oli hyvin vaisu edellisiin peleihin verrattuna. Tänään tasoa pitää kuitenkin hieman nostaa, kun Heroic haluaa varmasti kostaa lohkovaiheessa tulleen tappion.

kartat varmasti melko samat kuin viimeksi

Bannit tulevat viime pelin tapaan olemaan Dust2 ja Overpass. Valintoina todennäköisesti jälleen Heroicilta Nuke ja G2:lta Vertigo. Ratkaisiajan Inferno on mahdollinen, mutta uskon tiimien päätyvän jälleen Mirageen.

cs:go pelivihje: heroic – g2

Asetelmat ovat melko samat kuin viime peliin lähtiessä. Karttojen ollessa samat jälleen niin pelin kaavakin tulee varmasti olemaan melko sama. Kolmannen kartan sulamisesta en tiedä nähdäänkö sitä jälleen, mutta kummankin tiimin pitäisi tänään pystyä jälleen hoitelemaan oma karttansa kotiin. Tästä syystä lähdetään jännittämään jälleen kolmen kartan kamppailua.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 1.90 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia