CS:GO - FLASHPOINT 1: HAVU - MAD Lions
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

FLASHPOINT 1 -turnaus on tullut siihen pisteeseen, että pelejä on jäljellä enää kaksi. Tämän illan jännitysnäytelmässä on suomalaisittain paljon pelissä. Vastakkain ovat siis suomalainen HAVU ja tanskalainen Mad Lions. Joukkueet ovat kohdanneet turnauksessa jo kahdesti. Voitot ovat tasan joten ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista.

riittääkö havun tasainen suorittaminen finaaliin?

Illalla on HAVU:n mahdollisuus saavuttaa yksi kovimmista suomalaisista CS:GO suorituksista. Vaikka turnauksesta puuttuukin top-10 joukkueet, niin suomalaisten suorittamista ei todellakaan pidä väheksyä. Riskin ottaminen Kaliforniaan lähdössä on osoittautumassa koko tiimin parhaimmaksi päätökseksi.

HAVU on viimeistään nyt nostanut itsensä kaikkien CS:GO fanien huulille. Suorittaminen turnauksessa on ollut ihailtavan tasaista ja huippusuoritukset ovat vain lisääntynyt, kun pelit ovat niitä vaatineet.

Tiimin pelaajista saa tälläkin kertaa nostaa samat nimet esiin. Olli ”sLowi” Pitkänen valittiin jopa HLTV:n sivuilla viikon parhaimmaksi pelaajaksi. Eikä kunniamaininta mennyt lainkaan väärälle pelaajalle. ”sLowi” on hoitanut tonttiaan erittäin kovalla tasolla. Samaa kieltä kertoo myös pelaajan
tilastot koko turnauksen ajalta, sillä rating keskiarvossa ”sLowi” löytyy koko turnauksen sijalta kaksi.

Toinen esille nostettava pelaaja on tietenkin AWP-tähti Lasse ”zoree” Uronen, jonka upeat clucthit ovat nousseet elintärkeiksi turnauksen aikana. On kuitenkin todettava, että viimeisimmässä matsissa amerikkalaista Cloud9 joukkuetta vastaan koko tiimi nousi aivan uudelle tasolle.

Tänään voiton kairaamiseksi vaaditaan kuitenkin vielä yksi pykälä kovempaa tekemistä, sillä tänään vastassa on taas maailman yksi kovimpia tiimejä. Varsinkin edellisestä kohtaamisesta on otettava kaikki opit talteen, sillä siinä matsissa tanskalaiset olivat rajusti edellä.

onko mad lions toipunut pahasta tappiostaan?

Illan vastustaja on turnauksen ykkössijoitettu Mad Lions, joka on turnauksen läpi osoittanut vähintään yhtä vahvaa tekemistä kuin suomalaiset. Viimeisimpään otteluun asti vihaiset leijonat olivat jopa selkeä ennakkosuosikki voittamaan koko turnaus. Toki ykkössijoitettuna oleminen tähän asemaan myös velvoittaa.

Edellinen peli brasilialaista MIBR:ä vastaan osoitti kuitenkin sen, että tanskalaiset ovat myös kuolevaisia ja heikkouksia löytyy. Todettakoon kuitenkin se, että brasilialaisten pelin sisäinen johtaja ja paras pelaaja Gabriel ”FalleN” Toledo ratkaisi ottelun omilla yksilösuorituksillaan, joten sitä ei pidä unohtaa. Ottelu kuitenkin mureni tanskalaisilta käsiin todella pahasti ja kolmannen kartassa he eivät pystyneet tarjoamaan edes kunnon vastusta.

Huomioidaan kuitenkin se, että vaikka vihaiset leijonat voittivat ensimmäisen kartan ottelussa, niin ei tiimi parhaimmillaan servulla ollut. MIBR oli samalla ensimmäinen 1-tier joukkue, jonka tanskalaiset turnauksessa kohtasivat. Ajatukseksi jäikin se, että onko Mad Lions päässyt turnauksessa liian helpolla?

Tanskalaisten joukkueesta on kuitenkin syytä nostaa esiin tähtipelaajat Lucas ”Bubzkji” Andersen ja Rasmus ”sjuush” Beck. Molemmat ovat laittaneet niin kovia numeroita tilastoihin, että löytyvät turnauksen ratingtilaston sijoilta ”sLowin” takaa kolme ja neljä. Molempien joukkueiden tähtipelaajat tulevat olemaan tänään suuressa roolissa ja tulevat varmasti ratkaisemaan ottelun jompaankumpaan suuntaan.

Yllättääkö havu karttavalinnoissa?

Turnauksen kahden kohtaamisen karttavalinnat toistivat toisiaan, kun näissä otteluissa ollaan nähty karttoina vain Mirage, Nuke ja Train. Tänään nähtävässä ottelussa voisin kuitenkin uskoa, että ainakin HAVU lähtee hakemaan jonkunlaista karttakikkailua. Tämä perustuu siihen, että junamaa ei ole toiminut viimeisissä peleissä niin hyvin kuin sen tässä kohtaan pitäisi. Kartoista ensimmäisenä tullaan poistamaan Inferno HAVU:n toimesta ja Mad Lions bännää Overpass:n.

Tämän jälkeen suomalaisten valinta on mielenkiintoinen, kuten sanottu niin Train ei ole oikein kulkenut viime peleissä. Itse näen paremmaksi vaihtoehdoksi Vertigon, jossa HAVU on onnistunut todella hyvin saamaan pelinsä rullaamaan. Vihaiset leijonat on pelannut Vertigoa vain kolmesti, joten siinä voisi olla suomalaisten iskun paikka. Tanskalaisten valinta on jälleen Mirage. Viimeiseksi kartaksi jäänee Nuke.

cs:go pelivihje: Havu – mad lions

Illan ottelusta voidaan odottaa erittäin tasaista vääntöä. Toivomme toki suomalaisille voittoa ottelusta, mutta pelivihjeenä järkevin on yli 2,5 karttaa. Molemmilla on omat selkeästi paremmat kartat, jotka huonommallakin pelillä pitäisi hoitaa itselleen.

Pelivihje: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 1,83 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

CS:GO LIVE STREAM: HAVU – MAD LIONS

Flashpointin virallinen Twitch-kanava
Aika: 22.00
Kieli: Englanti

Kuvalähde: unikrn

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia