CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: MIBR - G2
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL One Cologne 2020 Europe käynnistyi eilen ja tänään nähdään viimeiset avauskierroksen pelit. Tässä pelissä yhteen B-lohkossa ottavat brasilialainen MIBR ja ranskalainen G2.

kuinka pahasti ruosteessa g2 on tänään?

Ranskalaiset ovat viimeksi pelanneet virallisen pelin 1.7.2020, kun suomalainen ENCE joutui 2-0 taipumaan cs_summit 6 Europen 9. sijan ratkaisupelissä. Tauko teki ranskalaisille varmasti hyvää, sillä alkuvuodesta nähty hyvä vire oli alkanut kääntyä laskuun. Kolmessa edellisessä turnauksessa tiimin paras sijoitus oli vain viides ja tällä kokoonpanolla tuollaista ei pitäisi tapahtua noin usein.

Tiimin kaksi viimeisintä peliä kuitenkin osoittivat sen, mihin G2:n yksilötaito todella riittää. Nemanja ”nexa” Isakovićilla on varmasti riittänyt hommaa saada tiimin kuviot kuntoon ja nyt olisi täydellinen mahdollisuus näyttää paljonko tauosta on todella ollut hyötyä.

kuinka kova vastus eurooppalainen tiimi on pitkän tauon jälkeen?

Brasseilta löytyy vielä pidempi tauko alta, kun viimeksi tiimi tippui heti kättelyssä cs_summit 6 North Americasta kesäkuun lopulla. Perättäiset tappiot Liquidille ja FURIAlle päättivät pelit heti alkulohkoon. Noista peleistä on kuitenkin jo pitkä aika ja eivät varmasti vaikuta illan kamppailuun.

Mielenkiintoa kuitenkin herättää se, että MIBR on viimeksi pelannut eurooppalaista tiimiä vastaan viimeksi huhtikuussa. Tiedetään ettei Amerikassa harjoittelu riitä tiimeille pelkästään ja monilta huippupelaajilta on saatu kommenttia miten bootcamppaaminen Euroopassa auttaa huomattavasti enemmän. MIBR saattaa saada kovan yllätyksen kuinka kovaa G2 todella tulee päälle ja tämä peli saatetaan ratkoa tänään heti kättelyssä.

tänään eivät kartat brasseille apua anna

Kaksi karttaa joita tänään ei varmasti nähdä ovat Nuke ja Overpass, jotka ovat tiimien permabanneja. G2:lta voi olettaa Vertigoa pickinä ja MIBRiltä Dust2:sta tai Miragea joissa G2:lla kummassakin on hyvät mahdollisuudet. Ratkaisijana Train on varmasti mieluisa kummallekin.

cs:go pelivihje: mibr – g2

G2 on pelin selvä ennakkosuosikki ja paperille pelin pitäisi olla selvä 2-0 ranskalaisille. Vaikka MIBR pystyy muutamassa kartassa varmasti pistämään pelin tiukille niin ei G2 saa hävitä tämmöistä peliä. Eliminaatiopelissä asettuu vastaan FaZe tai Heroic. Tänään siis mennään ranskalaisväreillä ja haetaan G2:n puhdasta -1.5 pyyhkäisyä.

Pelivihje: G2 -1.5
Kerroin: 2.15 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30 
Kieli: Englanti

Lunasta unikorniin bonus täältä >>

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia