CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: Vitality - NiP
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan toisessa ESL One Cologne 2020 Europen välierässä yhteen ottavat ranskalainen Vitality ja ruotsalainen NiP. Toinen finalisti ratkotaan Heroicin ja G2:n välillä ennen tätä kamppailua.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

zywoo näytti kyntensä viime ottelussa

Mathieu ”ZywOo” Herbaut ehti avauskierroksen jälkeen pelata muutaman ottelun ihmeen hiljaisesti mikä ei ole pelaajalle yhtään luontaista. Viime pelissä kuitenkin nuori ranskalainen oli täysin liekeissä ja johtikin tiiminsä todella vakuuttavaan 2-0 voittoon Sproutia vastaan. Sarjan jälkeen +/- tilasto näytti +29 ja ADR 99.4. Dan ”apEX” Madesclaire pelasi myös todella hyvin, mutta lukemat eivät olleet aivan ZywOon tasolla.

Tänään vastustajan taso kuitenkin kovenee huomattavasti ja ZywOo ei varmasti tule pääsemään yhtä helpolla tänään.

ruotsalaiset lähtevät peliin hyvässä vireessä

NiP on ollut koko turnauksen ajan hyvässä vireessä ja onkin yllättävää kuinka kovaksi altavastaajaksi kertoimet väittävät tiimiä. Tiimiltä ei tietenkään löydy ZywOon tasoista ratkaisijaa, mutta tiimi pelaa viisikkona huomattavasti paremmin yhteen kuin vastustajansa.

Tiimiltä on myös löytynyt peleissä useita eri ratkaisijoita joka tulee tänään pelaamaan todella ison osan.

kartat tänään kovasti ranskalaisten eduksi

Kartat suosivat tänään ranskalaisia ja siitä ei ole kahta sanaa. Nip todennäköisimmin bannaa Vertigon ja tämä avaa Vitalitylle monta hyvää karttaa. Ranskalaiset bannaavat Trainin ja valitsevat todennäköisimmin Nuken. NiP koettelee onneaan todennäköisimmin Miragessa ja ratkaisijana nähdään Dust2 tai Inferno.

cs:go pelivihje: vitality – nip

ZywOo toimii tänään pelin ratkaisijana. Jos hän saapuu peleille eilisessä vireessä niin peli voi hyvinkin olla täysi jyräys Vitalityn hyväksi. Toisaalta jos NiP onnistuu sulkemaan nuorukaisen pihalle pelistä niin ruotsalaiset tulevat tekemään pelistä erittäin tiukan. NiP:n suoritus muutenkin tässä turnauksessa tasoittaa allekirjoittaneen mielestä pelin voimasuhteita. NiP tarvitsee oman karttansa tänään jos haluaa voittaa ja luotetaan siihen, että ruotsalaiset hoitavat sen nimiinsä.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 1.90 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia