CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: Sprout - Vitality
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan toisessa ESL One Cologne 2020 Europen puolivälierässä yhteen ottavat saksalainen Sprout ja ranskalainen Vitality.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

jatkuuko saksalaisten turnausvire?

Sprout on Colognessa hyvässä vireessä, kun se avasi turnauksensa kaatamalla maailmanrankingissa ykkösenä olevan BIGin 2-0. Tämän jälkeen saksalaiset pelasivat muutaman pelin FunSpark ULTI 2020 Europe Qualifieria jossa tuli tukkaan HAVUlta ja AGOlta. Peli kuitenkin palasi raiteilleen tämän turnauksen lohkon päätöspeliin, kun suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG kaatui 2-1.

Koko tiimi on turnauksen ajan suorittanut yksilöllisesti hyvin ja ei ole syytä miksi sama ei jatkuisi tänään. Vitalitylta löytyy tulivoimaa, mutta Mathieu ”ZywOo” Herbaut ei ole ollut aivan täydessä vedossa pariin viime peliin. Tämä tasoittaa peliä heti huomattavasti

lepääkö vitality jälleen yhden miehen varassa?

Ranskalaisten tie jatkopeleihin oli hieman vastustajiaan hankalampi. Avauskierroksella kaatui Heretics puhtaasti 2-0, mutta seuraavalla kierroksella tuli kovaa turpaan. Astralis jyräsi ranskalaiset täysin ja ZywOo oli tuossa pelissä täysin näkymätön. Tiimin onneksi seuraavaksi vastaan asettui heikkovireinen FaZe ja oletetusti nappasivat jatkopaikan juuri uuden pelaajan hankkineen FaZen nenän edestä.

Vaikka ZywOon peli ei olekkaan kulkenut tavalliseen tapaansa niin positiivisena voi nostaa Richard ”shox” Papillonin suorituksen. Pelaaja oli Astralista vastaan ainoa tiimin pelaaja edes lähellä positiivisia tilastoja ja muissakin peleissä esiintynyt edukseen.

kartat tänään yllättävän tasaisia

Saksalaiset pelaavat jokaista karttaa ja tänään pystyvät tämän takia bannaamaan helposti Vertigon jossa Vitality on ollut pysäyttämätön. Vitalitylta taas nähdään perinteinen Train. Valintoina oletan ranskalaisilta Dust2:sta ja saksalaisilta Nukea. Ratkaisijana todennäköisimmin Inferno.

cs:go pelivihje: sprout – vitality

Kertoimien mukaan peli on selvästi Vitalityn eduksi ja onkin ennakkosuosikki kamppailuun. Sprout on kuitenkin näyttänyt erittäin hyviä otteita ja heidän pitäisi pystyä ottamaan tänään vähintään oma karttansa. ZywOo ei ole ollut täysin oma itsensä ja jatkopeleissä monesti tämä on osoittautunut isoksi ongelmaksi tiimille. Luottoa on saksalaiseen viisikkoon ja tänään lähdetään hakemaan kolmen kartan trilleriä.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 2.05 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia