CS:GO - ESL One: Road to Rio: Liquid - MIBR
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Ison veden toisella puolella pelataan tänään erittäin mielekiintoinen ottelu, joka sopii CS:GO ystäville. Road to Rio – turnaus jatkuu pohjois-amerikan mantereella, kun vastakkain ovat amerikkalainen Liquid ja suomalaisillekin tutuksi viime viikkoina tullut MIBR.

joko karstat on karistettu liquidin koneesta?

Mantereen isoimpana suosikkina jatkoonmenijöistä oleva Liquid aloitti turnauksen hieman ruosteisesti. Voitto irtosi selkeästi heikommasta Bad News Bears joukkueesta vasta kolmannen kartan jälkeen. Ottelu olisi voinut jopa pahimmassa tapauksessa kääntyä BNB:lle, kun tiimi suoritti vaikuttavan comebackin Overpassissa noustessaan 14-13 tilanteeseen asti. Kaksi seuraavaa kierrosta meni kuitenkin Liquidille ja näin ollen ensimmäinen voitto merkattiin sarakkeisiin.

Parhaimpana pelaajana ensimmäisessä ottelussa Liquidin joukkueesta esiintyi Keith ”NAF” Markovic pelaten kolme karttaa ratingilla 1,29. Heikoimmasta suorituksesta vastasi joukkueen kanadalainen supertähti Jake ”Stewie2K” Yip, jolla oli isoja ongelmia varsinkin toisessa kartassa Nukessa. Tämän illan ottelussa vaaditaan kanadalaiselta parempaa suorittamista, jotta voitto brasilialaisvastustajasta irtoaa.

milloin väsymys ottaa vallan brasilialaisista?

Etelä-amerikkalainen Made In Brasil on laitettu tähän otteluun yllättävänkin isona altavastaajana. Toki vastustaja on tänään yksi maailman parhaimmista joukkueista. MIBR on kuukausi sitten tehdyn valmentajavaihdoksen myötä päässyt pelaamaan enemmän kuin tarpeeksi. Joukkue oli mukana ESL Pro Leaguessa, sekä Flashpoint 1:sessä. Jälkimmäisenä mainitussa turnauksessa oli mukana myös suomalainen HAVU, joka sijoittui turnauksessa kolmanneksi heti Mad Lions:n ja MIBR:n jälkeen.

Kitkerän finaalitappion vastikää Flashpointissa kokenut MIBR aloitti uuden turnauksen helpohkolla voitolla YEAH joukkueesta. Vastus ei ollut mikään ihmeellinen, joten 2-0 voitto oli ainut kohtuullinen tulos ottelusta. Toinen kartta toki aiheutti pieniä kipinöitä, kun mentiin pitkälle jatkoaikaan asti. Siinä kuitenkin kokemus ja taitoero näytti kaapin paikan.

Pelin parhaimmista suorituksista vastasi brasilialaisten pelin sisäinen johtaja Gabriel ”FalleN” Toledo, joka otti hirvittävät 72 tappoa kahteen karttaan. Hän saa pelaamisen näyttämään ajoittain ihan ”matchmaking” peleiltä, kun nappaa toinen toistaan upeampia tappoja. Suurin kysymys kuitenkin turnauksen alla on se, että missä vaiheessa MIBR:n järkyttävä pelimäärä alkaa näkymään väsymyksenä joukkueen sisällä?

karttavalinnat jälleen isossa roolissa!

Tämän illan jännitysnäytelmän karttavalinnat tulevat antamaan suuntaviivat siihen, mitä tulemme näkemään ottelussa. Valtavan ottelumäärän viime aikoina pelannut MIBR on siitä mielenkiintoinen joukkue, että heillä ei varsinaisesti ole yhtä tiettyä instaban karttaa. Liquid pelaa tällä hetkellä kaikkea muuta paitsi Trainia, joten se bännitään suoralta käsin. MIBR poistaa valikoimasta todennäköisesti Nuken, jota he ovat vähiten pelanneet.

Pelattavina karttoina tänään nähdään Liquidin valitsema Vertigo ja MIBRn valinta on tänään Dust2. Jäljelle jääneistä kartoista kolmanneksi jätetään todennäköisesti Overpass, joka sopii molemmille joukkueille hyvin.

CS:GO PELIVIHJE: Liquid – MIBr

Pelikohteena illan matsiin otetaan yli 2.5 karttaa. Perusteluna kohteelle on se, että ”FalleN” pystyy yksin ottamaan kartan miltä tahansa joukkueelta ollessaan peli päällä. Eikä tätä ole syytä epäillä edellisen matsin tai Flashpointin perusteella. Liquid oli hieman haparoiva, joten jopa häviö on tässä ottelussa mahdollinen.

Pelivihje: yli 2.5 karttaa
Kerroin: 2,35 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava 
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

E-vedonlyonti Exclusive kampanja käynnissä Olybetin kanssa. Tsekkaa täällä!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia