CS:GO - ESL One Cologne 2020 North America: Chaos - 100 Thieves
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Kaksi päivää sitten käynnistynyt ESL One Cologne 2020 North America saa tänään jatkoa yhdellä pelillä, kun yllättävän avausvoiton ottanut pohjois-amerikkalainen Chaos kohtaa australialaisen 100 Thievesin.

PYSTYYKÖ CHAOS SAMANLAISEEN ESITYKSEEN KUIN FURIAA VASTAAN?

Joshua ”steel” Nissanin johtama viisikko tarjosi todellisen yllätyksen avauskierroksella, kun tiimi onnistui kaatamaan brasilialaisen FURIAn puhtaasti 2-0. Peliin lähdettäessä ei Chaoksella pitänyt olla isompia mahdollisuuksia, mutta tiimi tuli peliin todella pirteällä ilmeellä. Tiimin johtamisen lisäksi steel toimi myöskin tiiminsä tehokkaimpana pelaajana. Tilastot näyttivät kahden kartan jälkeen +7 +/- tilastossa ja ADR oli hyvä 95.1.

Tänään kuitenkin saman vireen pitäisi jatkua, sillä 100 Thieves ei ollut eilen täydessä vireessä ja varmasti parantaa vain eilisestä. Tämä on myös vielä alkulohkon peli eli ausseilta ei vielä voida nähdä perinteistä sulamista ratkaisevissa peleissä.

onko thievesin koko viisikko tänään hereillä?

100 Thieves otti tiukan avausvoiton eilen Gen.G:stä, mutta yksi pelaaja oli täysin unessa koko sarjan ajan. Aaron ”AZR” Ward päätti sarjan +/- tilaston näyttäessä hurjaa -22. Tänään olisi tärkeä olla hereillä alusta asti, sillä kukaan ei ottanut selvää ratkaisijan roolia eilen ja jos Chaos pystyy jatkamaan samaa virettä niin koko viisikkoa tullaan tarvitsemaan.

kartat saattavat tänään olla pelin ratkaisija

100 Thieves on mielenkiintoisen tilanteen edessä bannien osalta. Nuke on ollut aivan järkyttävän surkea viime kuukausina, mutta virallisia pelejä ei ole paljoa kertynyt Miragessa tai Dust2:ssa. Jos aussit päästävät Nuken läpi niin se avaa Chaokselle helpon tien yhteen karttaan sarjassa ja tästä syystä Thieves varmasti bannaa sen. Chaokselta nähdään heidän perinteinen Vertigo bannina.

Valintoina oletan tänään Chaokselta Trainia jossa tiimillä on hyvä 92 voittoprosentti ja Thievesiltä Infernoa. Ratkaisevana karttana perinteinen Dust2 on hyvin todennäköinen.

cs:go pelivihje: chaos – 100 thieves

Ennen turnauksen alkua ei olisi olettanut Chaoksen olevan taistelemassa lohkon voitosta, mutta tässä sitä ollaan. FURIA esitys lisäsi luottoa tiimiin ja vaikka voittoon tänään ei välttämättä jälleen riitä niin vähintään tiukille pelin pitäisi mennä. Kummankin pitäisi melko helposti pystyä hoitamaan oma karttansa tänään ja tästä syystä lähdetään hakemaan kolmen kartan trilleriä.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 2.00 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 23:00 
Kieli: Englanti

Lunasta unikorniin bonus täältä >>

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia