Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Blast Premier Spring Series 2020:n C-lohko on saavuttanut viimeisen päivänsä ja nähdään uusinta avauspäivän ensimmäisestä pelistä pohjois-amerikkalaisen Evil Geniuseksen ja suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustaman OG:n välillä. Voittaja varmistaa paikkansa Blast Premier Spring 2020 Finalsissa, kun taas häviäjä joutuu Blast Premier Spring Series 2020 Showdowniin. Voittaja myös pelaa vielä tämän turnauksen finaalin ranskalaista G2:sta vastaan ja taistelee 50 000 dollarista.

Avauspäivän kohtaaminen näiden kahden välillä päättyi yllättävään OG:n 2-1 voittoon, mutta Evil Geniusta selvästi vielä painoi alla ollut tauko. Nuke oli myös hyvin kyseenalainen valinta pohjois-amerikkalaisilta ja ilman tätä peli olisi todennäköisesti päättynyt 2-0.

Eilen OG otti yhteen G2:n kanssa ja oli täysi vastaantulija. Ranskalaiset jyräsivät itsensä finaaliin suoraan kahdessa kartassa (Nuke 16-8, Dust2 16-6) ja varsinkin tiimin kapteenilla Aleksib:llä oli erittäin heikko peli kun pelaajan +/- näytti kamalaa -22 toisen kartan päätyttyä.

Evil Genius taas kohtasi australialaisen 100 Thievesin ja vei sarjan myös kahdessa kartassa G2:n tapaan (Train 16-4, Nuke 19-16). Hyvästä avauskartasta huolimatta joutui tiimi erittäin tiukille toisessa kartassa joka oli jälleen jostain syystä Nuke.

Karttoina oletan tänään samaa kuin avauspäivänä, mutta jos Evil Genius haluaa pelata turvallisesti he eivät valitse nukea jälleen sillä se kostautui OG:ta vastaan ja miltei 100 Thievsiä vastaan. OG:lta nähdään Inferno jälleen, Evil Genius ottaa Nuken/Miragen ja ratkaisijaksi jätetään todennäköisesti jälleen Dust2.

Aleksib ja kumppanit olivat viime EG kohtaamiseen selvästi varautuneita ja vaikka eilen G2:sta tuli erittäin kovaa turpaan on tuo peli varmasti nollattu tänään täysin. Valde, mantuu, ja ISSAA olivat täysin näkymättömiä ja sitä tuskin nähdään tänään. Vaikka tulivoimaltaan Evil Genius on näistä kahdesta edellä jos kaikilla on paras päivä niin silti tänään OG on vahvoilla ottamaan vähintään yhden kartan varsinkin kun katsotaan miten edellinen kohtaaminen meni.

Katso pelin muut pelivaihtoehdot täältä.

Pelivalinta tänään tulee olemaan OG:n +1.5 johon Betway tarjoaa hyvää kerrointa (1.80) ja sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ★ ☆

Peli käynnistyy 17:30 ja voit seurata lähetystä suorana englanniksi Blast Premierin Twitch-kanavalta tai suomeksi Elisa viihteen Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: Blast Katso ottelun pelivaihtoehdot täältä.

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti