CS:GO IEM Katowice: NiP - Compelexity
Kirjoittanut Teemu
Vihje

Tiistaina 16. helmikuuta alkaa IEM Katowice Major-turnauksen Play-In karsinnat. Play-In otteluista etenee yhteensä kahdeksan joukkuetta varsinaiseen lopputurnaukseen kun toiset kahdeksan jäävätä nuolemaan näppejään. Play-In pelit jauhetaan läpi kahdessa päivässä ja ensimmäisen karsintakierroksen ottelut pelataan kerrasta poikki (BO1) mentaliteetilla. Yksi karsintojen mielenkiintoisimista otteluista pelataan heti avauspäivänä kello 14:30 alkaen Ninjas in Pyjamasin ja Complexityn välillä.

Play-In vaihte tarjoaa monta huippuottelua!

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

Poizon piristänyt Compelexityn peliä – NiP yllätti BLAST Premierissä

Bulgarialainen Valentin “poizon” Vasilev palasi kahden kuukauden poissaolon jälkeen Complexityn aktiiviseen kokoonpanoon helmikuun kahdeksas päivä. Tämän jälkeen joukkue on pelannut kolme ottelua todella loistavin tilastoin kun Complexity on kaatanut 2-0 tuloksella G2:nVitalityn sekä Evil Geniusesin. Round difference näissä otteluissa on Compelexityn hyväksi varsin mairea 96-53. Complexityn peli on tällä hetkellä sen näköistä miltä maailman TOP 10 joukkueisiin lukeutuvan tiimin pelin pitääkin näyttää. Jatkuuko monikansallisen joukkueen matka IEM Katowiceen? 

Ninjas in Pyjamas järjesti pari “shokkiyllätystä” BLAST Premier Spring turnauksessa kun ruotsalaiset kaatoivat sekä Astraliksen että BIG:n loppulukemin 2-0. NiP:n kokoonpanossa on potentiaalia mutta kaksi huikeaa voittoa tuntuu tässä vaiheessa enemmän suonenvedoilta kuin joukkueen tason yllättävästä nousemisesta. NiP:n riveissä yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Erik ’ztr’ Gustafsson joka on pelannut vasta kolme ottelua ykkösjoukkueen kokoonpanossa. Ztr nostettiin vastikään Young Ninjas joukkueesta eikä 17-vuotias ole vielä, Astralis ottelua lukuun ottamatta, oikein onnistunut sillä neljän edellisen kartan rating on vain 0.72 ja +/- -32.  

CS:GO PELIVIHJE: NiP – Complexity

Vaikka NiP onnistui viime viikolla ottamaan isot BIG ja Astralis voitot niin emme usko että ruotsalaisilla on mahdollisuuksia yllättää liekeissä olevaa Complexityä. Toki BO1 ottelu voi tarjota yllätyksiä mutta lähdetään siitä että Benjamin “blameF” Bremer ja kumppanit vievät ottelun. Complexityn voitolle on tarjolla reilua 1.60 kerrointa mutta me otamme vielä vähän lihaa luiden päälle ja pelaamme Complexity –2,5.  

Pelivihje: Complexity -2,5
Kerroin: 1.83 24Bettle
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Telia Esports Series Twitch-kanava
Aika: 14:30
Kieli: Suomi

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia