CS:GO - ESL One Cologne 2020 North America: Chaos - Liquid
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Jenkkilässä ratkotaan myöhäisillasta ensimmäinen ESL One Cologne 2020 North American finaaliin selviytyjä. Tästä kunniasta taistelevat Chaos ja Liquid. Toisena finalistina tullaan näkemään FURIA tai Evil Geniuses ja heidän pelinsä pelataan huomenna.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

kauanko chaoksen kone jaksaa porskuttaa eteenpäin?

Chaos on ollut turnauksen suurin yllättäjä ja ottikin heti avauskierroksella vakuuttavan päänahan. FURIA kaatui puhtaasti 2-0 ja antoi merkkejä siitä ettei tiimi ollut tullut turnaukseen vain pelleilemään. Seuraavaksi kyytiä sai 100 Thieves ja vaikka aussit pistivät hyvin kampoihin niin Joshua ”steel” Nissanin johtama viisikko oli vain liikaa ja vei voiton 2-1.

Tiimi on selvästi ylisuorittanut turnauksessa, mutta ei olisi syytä miksi meno loppuisi nyt jatkopelien alkaessa. FURIA on kovempi tiimi mitä Liquid on ja vaikka heiltä löytyykin runsaasti enemmän kokemusta niin Onlinessa sillä ei ole niin valtavaa merkitystä. Steel on myös ollut tässä tilanteessa ennenkin ja voitto tänään todistaisi kaikille jälleen mihin hän todella pystyy.

liquid tarvitsee voiton tänään

Liquid ei ole ollut turnauksessa parhaimmillaan ja ei ole vakuuttanut allekirjoittanutta. Avauskierroksella voitto Cloud9 vastaan tuli tiukasti 2-1 kiitos Jake ”Stewie2k” Yipin ja Russel ”Twistzz” Van Dulkenin urotöiden. Seuraavassa pelissä kukaan ei tiimistä noussut esiin ja Evil Geniuses jyräsi tiimin 2-0. Uusinnassa Cloudia vastaan koko tiimi tuntui hieman päässeen vireeseen ja ottikin nyt puhtaan 2-0 voiton lunastaen samalla jatkopaikan.

kartoissa tuskin suuria yllätyksiä tänään

Bannit eivät tule yllättämään ketään, kun Choas bannaa Vertigon ja Liquid Trainin. Chaokselta oletan valintana Miragea ja Liquidilta Nukea. Ratkaisijana Inferno tai Overpass.

cs:go pelivihje: chaos – liquid

Chaos on ylisuorittanut turnauksessa tähän mennessä ja Liquidin tasoisen tiimin pitäisi olla valmistautunut peliin. Nähtiin kuitenkin mitä Evil Geniuses pystyi tekemään, kun kukaan Liquidin viisikosta ei päässyt peliin mukaan. Cloudiakaan vastaan peli ei ollut parhaimmillaan, joten tänään odotetaan pelin päättyvän vasta kolmannessa kartassa.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 2.05 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia