FLASHPOINT 1: HAVU - Cloud9
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Se olisi tänään jälleen yksi erittäin tärkeä matsi suomalaisittain käsillä. Flashpoint 1 -turnauksen alemman kaavion semi-finaaleista jatkoon menneet suomalainen HAVU ja yhdysvaltalainen Cloud9 ovat tänään vastakkain.

Molemmat tiimit joutuivat eilen urakoimaan kolmen kartan matsit. HAVU päihitti toisen amerikkalaistiimin Gen.G:n, kun taas C9 otti tiukan väännön päätteeksi voiton kanadalaisesta Orglessista.
Tämäniltaisessa matsissa on jälleen isot panokset, sillä voittaja menee lauantaiseen alemman kaavion finaaliin. Häviäjän turnaus päättyy siihen. Alemman kaavion finaalin vastustaja selviää tanskalaisen Mad Lions:n ja brasilialaisen MIBR:n välisen matsin häviäjästä, kun taas voittaja menee suoraan turnauksen finaaliin.

Suomalaisen HAVU:n turnausta on ollut ilo seurata, kun pelit yksi kerrallaan ovat olleet erittäin tasokkaita. Pieni notkahdus nähtiin toissapäivänä MIBR:ä vastaan, mikä on kovasti sanottu, sillä brassit ovat ihan maailman huippua. Matsi oli jo suomalaisten hallussa, kunnes toisen kartan tokalla puoliskolla pelin ote hieman lipsahti. Tämän jälkeen MIBR meni menojaan, eikä suomalaisilla ollut siihen mitään sanottavaa.

Eilen HAVU nosti tasoaan jälleen sinne, missä se on ollut läpi koko turnauksen. Ensimmäisenä karttana toiminut Mirage oli Gen.G:tä vastaan tiukka ja menikin jatkoajan jälkeen 22-20 jenkeille. Dust2:ssa HAVU näytti kaapin paikan ja meni nopeasti menojaan, sillä ensimmäisen puoliskon jälkeen kartta oli jo 12-3 suomalaisille. Kartan loppu olikin sitten kosmetiikkaa. Kolmas kartta jatkoi samaa rataa, sillä Nuke:ssa Havu paineli samanlaisen ensimmäisen puoliskon lyöden CT-puolella 12-3 taululle ja matsi oli tämän myötä ohi.
Eilisestä pelistä täytyy nostaa jälleen kerran esiin Olii ”sLowi” Pitkänen ja Lasse ”zoree” Uronen, jotka matsista toiseen pystyvät upeisiin suorituksiin. HAVU:lla on tänään kaikki mahdollisuudet mennä tästä parista jatkoon.

Tämän illan vastustaja Cloud9 on tuttu vastustaja jo ennestään tämän turnauksen osalta. Tiimit kohtasivat toisen vaiheen lohko-ottelussa. Sillä kerralla suomalaiset olivat selkeästi parempia voittaen matsin suoraan 2-0. Aliarvioimiselle ei ole kuitenkaan tänään HAVU:lla varaa, sillä potentiaalia jenkeillä kuitenkin on.
Edellisen kohtaamisen parhaimmistoa C9:llä oli Ricky ”floppy” Kemery. joka oli tiiminsä ainoa plussan puolella ollut pelaaja. Eilinen peli Orglessia vastaan oli jo kuitenkin turnauksen parasta tekemistä jenkeiltä, sillä tiimi pystyi hyvin pitämään päänsä kasassa matsin tiukoissa loppuvaiheissa. Eilisen paras pelaaja C9:llä oli jälleen samainen ”floppy”, jota kannattaa tänään ilman muuta varoa.

Viime kohtaamisessa karttavalinnat olivat Vertigo Cloud9:n valitsemana ja HAVU:n valinta Mirage. Tänään karttavalinnat kuitenkin vaihtuvat, sillä HAVU on ollut erittäin hyvä Vertigossa. Havun instaban on jälleen Inferno. Cloud9 poistaa jälleen joko Nuken tai Miragen, tätä on hieman hankala arvioida, sillä heillä ei ole karttaa, jonka automaattisesti poistaisi. C9 valitsee tänään Dust2:n ja Trainin väliltä. Havu valinta tosiaan riippuu ihan siitä, kumman aiemmin mainituista kartoista C9 bännää.

Pelivihje illan mielenkiintoiseen matsiin on HAVU:n -1,5 voitto. Edellisessä kohtaamisessa suomalaiset olivat sen verran edellä, että en usko voimasuhteiden muuttuneen. Kohde on pelattavissa Olybetin kertoimella 2,59. Kohteen voit pelata tästä! ★ ★ ☆ ☆ ☆

Sivustomme kautta on myös tarjolla Olybetin vedonlyöntibonus. Nappaat sen täältä!

HAVU – Cloud9 matsi käynnistyy tänään kello 20:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi Flashpointin viralliselta twitch-kanavalta.

kuvalähde: unikrn

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia